16-10-2010, 11:15 AM
Profa mea de structuri, acum două săptămâni parcă. Scria la tablă, liniştită femeia, nu alta, când se opreşte că îi atârnă ceva în cap era lângă dulap, unde aveam o floare ( naiba ştie ce fel de floare, care avea "crăcile " întinse în capul profeei ) se uită la noi cu o mutră d'aia gen" wtf " şi după zice:
- Ştiţi expresia aia " proastă cu crăci"?
noi râdem.
Dă din mâini:
- Aşa sunt eu acum, proastă cu crăci. Uite, am crăci în cap
A fost tare funny la momentul respectiv, a mai scos o perlă d'asta dar am uitat-o.
Tot profa de structuri gramaticale, la prima oră:
- Ar fi mai bine să vă luaţi caiet mare, e mai confortabil.
O colegă: a eu am caiet mic, o să îl schimb.
Profa: Măi, nu are nimic dacă aveţi caiet mic dar mai mare e mai confortabil.
* me and my classmates : starring *
Şi am început să râdem râdea şi profa pt. că îşi dăduse seama de ce spusese, după care adaugă:
- Numai la prostii vă gândiţi, nu asta am vrut să spun, ziceam doar că mai mare e mai confortabil întotdeauna pt. că...
Nu a mai putut să continue pt. că noi deja ne prăpădeam de râs după replica ei.
Profu într-o zi, profu de engleză, se uita prin catalog şi a dat de o foaie pt. nişte persoane învoite. Scrisul lui dirigu. Dă să citească:
- Aaa ăştia-s învoiţi pt Mumia Holocaustului....
) Era Memoria * laughs* ne-am prăpădit de râs mai ales că o zicea foarte serios.
Şi dirigul meu care tot vorbea despre " nu ştiu ce prost" articulând foarte bine:
- Clasa întâia
Noi râdeam de el şi repetam " clasa întâia" şi el nu pricepea că nu e corect.
- Ştiţi expresia aia " proastă cu crăci"?
noi râdem.
Dă din mâini:
- Aşa sunt eu acum, proastă cu crăci. Uite, am crăci în cap
A fost tare funny la momentul respectiv, a mai scos o perlă d'asta dar am uitat-o.
Tot profa de structuri gramaticale, la prima oră:
- Ar fi mai bine să vă luaţi caiet mare, e mai confortabil.
O colegă: a eu am caiet mic, o să îl schimb.
Profa: Măi, nu are nimic dacă aveţi caiet mic dar mai mare e mai confortabil.
* me and my classmates : starring *
Şi am început să râdem râdea şi profa pt. că îşi dăduse seama de ce spusese, după care adaugă:
- Numai la prostii vă gândiţi, nu asta am vrut să spun, ziceam doar că mai mare e mai confortabil întotdeauna pt. că...
Nu a mai putut să continue pt. că noi deja ne prăpădeam de râs după replica ei.
Profu într-o zi, profu de engleză, se uita prin catalog şi a dat de o foaie pt. nişte persoane învoite. Scrisul lui dirigu. Dă să citească:
- Aaa ăştia-s învoiţi pt Mumia Holocaustului....
) Era Memoria * laughs* ne-am prăpădit de râs mai ales că o zicea foarte serios.
Şi dirigul meu care tot vorbea despre " nu ştiu ce prost" articulând foarte bine:
- Clasa întâia
Noi râdeam de el şi repetam " clasa întâia" şi el nu pricepea că nu e corect.