14-10-2010, 06:13 PM
(13-10-2010, 04:31 PM)Abbeh. A scris: Bun venit pe zup Gabi, sper să-ţi placă aici.
Am eu ceva întrebări:
1. Cânţi la vreun instrument?
2. CiteÅŸti manga?
3. Lucrezi în photoshop?
4. Scrii? Nu la teme mă refer. : ))
5. Îţi place să desenezi?
Ei, cam atât. Btw, spuneai că-ţi place Lovely Complex; eu nu am văzut anime-ul dar am citit ieri manga.: )). Dacă vrei s-o citeşti dă-mi un pm şi-ţi dau link-ul.
Bun venit încă o dată. :]
Mersi XD
1. Nu cant , dar mi-ar placea sa invat sa cant la pian .
2.Desigur, in fiecare zi XDXD
3.Da ! ^^ Imi place sa fac bg-uri si avatare pt YouTUBE
4.Pai imi place sa scriu , numai ca nu prea am talent asa ca prefer sa citesc ce scriu altii .
5.Yup , dar ca si la scris nu am talent , dar totusi imi place sa-mi realizez mazgalelile
Imi place mult Lovely Complex, e manga mea preferata si de asemenea ador si anime-ul .Asa ca deja am citit manga si am citit si Lovely Complex Plus XDXD
Oricum mersi ^^
(13-10-2010, 05:48 PM)Shanny. A scris: Hello, Gabi. ^^ Bine ai venit pe zup.
Cateva intrebari:
1. Top 5 anime?
2. Ce genuri de carti citesti?
3. Top 5 band-uri favorite?
4. Sportul preferat?
Cam asta ar fi cu intrebarile. Nu prea am idei acum. Anyways, sper sa iti placa aici. Ne mai vedem pe forum. Bye.
Mersi mult ^^
1. Pai top 5 anime ar suna cam asa:
I.Lovely Complex
II.Kodocha
III.Vampire Knight
IV.Kuroshitsuji
V.Uraboku
2.Imi plac cartile mai romantice ^^
3. Pai in loc de band-uri pot sa zic cantareti ? XDXD
I.Jang Geun Suk
II.Rihanna
III.Beyonce
IV.Adam Lambert
V.Shontelle
4.Innotul XD
(13-10-2010, 06:04 PM)Obsession A scris: Cum puteam lipsi eu de pe aici? Buna, Gaby.
Ai trecut pe la regulament?
Descrierea ta a fost frumoasa, simpla si la obiect si mai ales alb-negru =]] [ n'am ce face ] , genul meu de descriere.
Distrezate! Welcome!
Sa fi cat mai activa, intrebari au zis ceilanti, ce rost mai are sa intreb degeaba? Draga mea, iti urez o zi buna si... multa iubire. Unde'i iubire e si bataie, iar de acolo nu lipsesc. XD
Mersi mult XD Pai da nu prea imi place sa ma "lalai"
ms la fel
(13-10-2010, 06:21 PM)Teh A scris: Bună, Gabi. Bine ai venit pe anime zup. Sper să te simţi bine aici şi toate cele : )
I'm 17 as well. huhuhuhu.
Dar se spune că a 11a este cea mai uşoară clasă de liceu, şi chiar e din perspectiva mea ( presupunând că şi tu eşti tot a 11a xD ) anyway there are so much things to do and life is just wonderful, deşi e obositor tare, de exemplu eu acum sunt frââââântă, absolut.
Trecând peste asta, I have to ask you :
- ce zodie eÅŸti ? ( am ceva cu zodiile )
- Mircea Eliade-Å£i place?
That's all.
Sper să te simţi bine aici, îţi urez şedere şi postare plăcută : ) şiii... ăăă, hugs, hugs.
See ya 'round.
ms^^ Multi inainte XD
pai din punctul meu de vedere clasa a11a a fost chiar usoara pt mine , mai ales ca anul acesta vine iadul (bacul) . App sunt a 12a
1.Capricorn ^^
2.Da imi place, mai ales Maitreyi
ms din nou XD *hugs back*
(14-10-2010, 01:46 PM)Kai.__. A scris: Wow...Și eu sunt din București.
Welcome here:3 Sper să te distrezi,Gabi.
Mă bucur că ni te-ai alăturat.
Sper să fim prietenee :3 .
Take care,la mai multe posturi și puncte .
Mersi mult ^^
Si eu sper sa fim prietene XD