14-10-2010, 01:41 PM
=]] Acum, depinde la ce te referi. Imi place sa scriu, adica, povesti, poezi, nu teme! .__.
La invatat... hm... nici pe aprope, poate o poezie care mi-a captat atentia, alceva, se poate spune ca nu e pe "lista" mea de preferinte. Insa recunosc, ca daca te referi la invatat la diferite materi [ ce greu imi e sa spun asta, igghh, scoala! x_x spaima soselelor! ] poate o sa te ajute odata si odata in viata. : - J Nu ma ascultati. [ delirez, scoala are un efect negativ a supra mea ]
Next.
Preferi:
- zilele senine de vara.
- noptile de toamna.
La invatat... hm... nici pe aprope, poate o poezie care mi-a captat atentia, alceva, se poate spune ca nu e pe "lista" mea de preferinte. Insa recunosc, ca daca te referi la invatat la diferite materi [ ce greu imi e sa spun asta, igghh, scoala! x_x spaima soselelor! ] poate o sa te ajute odata si odata in viata. : - J Nu ma ascultati. [ delirez, scoala are un efect negativ a supra mea ]
Next.
Preferi:
- zilele senine de vara.
- noptile de toamna.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2