13-10-2010, 03:39 PM
Am patit si eu cateva faze amuzante anul asta.
1. Eram la ora de engleza si mie imi tot intra bretonul in ochi.
Profa: tunde-ti bretonul!
Eu cum sunt mai tupeista de fel...: nu vreau!
Profa: vin cu foarfeca la mine data viitoare!!!
Eu: chiulesc data viitoare!
Profa: te alerg prin scoala si tot te tund!
Eu: daca ma prindeti....
A tacut din gura pana la urma. A vazut ca nu are cum sa ma invinga. Normal ca toata conversatia a fost in engleza si restu clasei radeau de noi da' nu intelegeau nimic. : ))
Alta faza amuzanta a fost cand mi-am rupt blugii in...fund. Eram intr-o pauza si un coleg mai impiedicat de fel, alerga ca nebunul prin clasa. La un moment dat m-am ridicat din banca si m-am pomenit impinsa de la spate. Am cazut intre banca si scaun. Dupa ce m-am ridicat, am sesizat ca aveam o gaura mare in blugi, la spate. Am tarat-o pe colega-mea cu mine pana acasa si m-am schimbat. Normal ca am mai chiulit si de la ora de istorie. xD
1. Eram la ora de engleza si mie imi tot intra bretonul in ochi.
Profa: tunde-ti bretonul!
Eu cum sunt mai tupeista de fel...: nu vreau!
Profa: vin cu foarfeca la mine data viitoare!!!
Eu: chiulesc data viitoare!
Profa: te alerg prin scoala si tot te tund!
Eu: daca ma prindeti....
A tacut din gura pana la urma. A vazut ca nu are cum sa ma invinga. Normal ca toata conversatia a fost in engleza si restu clasei radeau de noi da' nu intelegeau nimic. : ))
Alta faza amuzanta a fost cand mi-am rupt blugii in...fund. Eram intr-o pauza si un coleg mai impiedicat de fel, alerga ca nebunul prin clasa. La un moment dat m-am ridicat din banca si m-am pomenit impinsa de la spate. Am cazut intre banca si scaun. Dupa ce m-am ridicat, am sesizat ca aveam o gaura mare in blugi, la spate. Am tarat-o pe colega-mea cu mine pana acasa si m-am schimbat. Normal ca am mai chiulit si de la ora de istorie. xD
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot
Check it out
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot
Check it out