10-08-2007, 09:17 AM
Pai trebuie sa recunosc ca din toate seriile Yu-Gi-Oh mi-a placut cel mai mult Malik Ishtar.Mi s-a parut un personaj care a avut un rol foarte important in anime.El a suferit foarte mult in copilaria sa.Mama lui a murit la nasterea s-a iar tatal sau era foarte strict si rau ca sa spun asa.Din cauza aceasta s-a creeat personalitatea intunecata a sa si anume Yami no Malik(Yami Malik).Imi place la Malik ca stie sa manipuleze oamenii si stie sa ii faca jocul,iar intr-un sfarsit el iese castigator.Ce m-a surprins foarte mult este faptul ca el era singuru care stia totul despre Dragonul lui Ra(aici referindu-ma la efectele ascunse ale lui).
Totusi vorbind de constructia deck-ului mi se pare ca este foarte complex.Are foarte multe spelcard-uri care il scot din situatii grele,si intotdeauna fac adverarul sa isi iasa din minti
.
Cam atat am avut de spus.
Totusi vorbind de constructia deck-ului mi se pare ca este foarte complex.Are foarte multe spelcard-uri care il scot din situatii grele,si intotdeauna fac adverarul sa isi iasa din minti
![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif)
Cam atat am avut de spus.