12-10-2010, 05:52 PM
Hello, bun venit pe Zup. Deja muti te indragesc, nu prea am fost atenta... insa ... ai trecut pe la regulament. Woau! America... macar uni sa plece din Romania, o tara frumoasa? Da : - J daca nu ar fi asa de multe pitipoance, tigani, manelisti ... atunci ar fi o tara de nota zece. Parerea mea.
Deja alti ti-au pus intrebari, iar in momentul asta tot ce imi trece prin minte este " nu crezi ca Adam Lambert arata splendit? " =.= Stiu : - J nu am ce face. Cum multi vorbesc cu tine in engleza trebuie sa te dezamagesc ca nu si eu pot face asfel. Nu o sa iti zic nimic de scrisul de messenger, cu timpul o sa te deobisnuiesti.
Daca faci vrut fic si vrei asta poate ma anunti si pe mine. Daca mai e si yaoi cred ca voi fi prima care il citeste. [ deja deriviez de la subiect, care o mai fi si ala ]
Deja alti ti-au pus intrebari, iar in momentul asta tot ce imi trece prin minte este " nu crezi ca Adam Lambert arata splendit? " =.= Stiu : - J nu am ce face. Cum multi vorbesc cu tine in engleza trebuie sa te dezamagesc ca nu si eu pot face asfel. Nu o sa iti zic nimic de scrisul de messenger, cu timpul o sa te deobisnuiesti.
Daca faci vrut fic si vrei asta poate ma anunti si pe mine. Daca mai e si yaoi cred ca voi fi prima care il citeste. [ deja deriviez de la subiect, care o mai fi si ala ]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2