12-10-2010, 10:58 AM
Wel..eu am inceput sa desenez de la varsta de 4-5 ani , ceea ce ar inseamna ca acum ar trebuii sa fac desene de milioane dar nu e asa . Ma amuz pe seama mea si acum cand vad ce desene faceam . Am inceput cu oameni din figuri geometrie (corp patrat , picioare dreptunghiuti si tot asa) si asa am tinuto 2-3 ani ma rog iesea din ce in ce mai bine . La scoala ...la scoala era altfel ne pune sa desenam peisaje , si chestii dastea cu personaje, fara .. pe cls a 5 a incepusem sa fac un caiet de desene cu diferite fete diferite pozitii( mana la cap , pe solduri , picior peste picior ) aveam schite de pe net , dar m-am plictisit repede..Pe a 6 a imi aduc aminte de anime-ul Naruto , incep sa-l vizionez pe tot in vacanta de vara , si iata-ma acum pe cls a 7 a , desenand personajele din Naruto . Bineinteles ca nu din propria iamginatie ci din imagini . Eu nu prea am imaginatia bogata , si nu prea stiu ce sa desenez de aceea ma axez mai mult pe peronaje din anime , dar as da aproape orice ca sa imi dea si mie cineva pic de inspiratie
Daca nu as fi ocupata cu scoala as desena non-stop deoarece abia acum realizez ca e un hobby
SI incep sa regret ca am crezut ca e plictisitor