11-10-2010, 09:15 PM
Cateva momente mai amuzante din timpul orelor. xD
Profu de geografie: Iesi la harta si arata-mi Australia!
Elevul *iese la harta si arata cu indicatorul pe Canada*: Australia!
Profu de geografie: treci in banca ta. Mi-e ca daca te pun sa-mi arati Romania, ne muti la Polul Nord...
Profu de geografie: Unde se afla Constanta noastra?
Elevu nr. 1 : La...ăăă...Marea Mediterana?
Elevul nr. 2 : esti prost! se afla la Marea Belgiana!
Profu de mate *un elev scrie gresit raspunsul la o problema* : ne induci in eroare gresita sa sti!
La o lucrare la franceza, trebuia sa spunem un monument celebru al Frantei. La care, raspunsul sigur al unui elev : "Piramidele..."
In timpul orei de geografie, proful da sfaturi fetelor despre baieti. Tip de declaratie de dragoste: "Iubitul meu, cartof nenorocit..."
Cam astea ar fi. Scuzati daca asezarea in pagina lasa de dorit. Sunt de pe telefon si merge aiurea.
Profu de geografie: Iesi la harta si arata-mi Australia!
Elevul *iese la harta si arata cu indicatorul pe Canada*: Australia!
Profu de geografie: treci in banca ta. Mi-e ca daca te pun sa-mi arati Romania, ne muti la Polul Nord...
Profu de geografie: Unde se afla Constanta noastra?
Elevu nr. 1 : La...ăăă...Marea Mediterana?
Elevul nr. 2 : esti prost! se afla la Marea Belgiana!
Profu de mate *un elev scrie gresit raspunsul la o problema* : ne induci in eroare gresita sa sti!
La o lucrare la franceza, trebuia sa spunem un monument celebru al Frantei. La care, raspunsul sigur al unui elev : "Piramidele..."
In timpul orei de geografie, proful da sfaturi fetelor despre baieti. Tip de declaratie de dragoste: "Iubitul meu, cartof nenorocit..."
Cam astea ar fi. Scuzati daca asezarea in pagina lasa de dorit. Sunt de pe telefon si merge aiurea.
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot
Check it out
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot
Check it out