11-10-2010, 06:49 PM
Sasuke: Doamneee!! Ce bine imi sta in rochita roz. Vreau sa ma marit, sa am o mie de copii cu Sai, sa port tocuri si palari asortate. Imi iubesc viata, my sweet live.
Naruto: Sunt un D.J meseras, frate. Yo, yo, careh faza manelistule? Vrei sa ne batem? Haide ca de bea m-am incalzit cu o pisicuta.
Sakura: Cat imi plac Bug mafia, e formatia mea preferata.
Ino: Doamne, ce fete fitoase, de ce nu sunt si ele atat de manierate stilate ca mine? Doamnee!! Ala e Bill din T.H trebuie sa o sun pe Sakura sa vina repede cat timp mai e viu!!
Naruto: Sunt un D.J meseras, frate. Yo, yo, careh faza manelistule? Vrei sa ne batem? Haide ca de bea m-am incalzit cu o pisicuta.
Sakura: Cat imi plac Bug mafia, e formatia mea preferata.
Ino: Doamne, ce fete fitoase, de ce nu sunt si ele atat de manierate stilate ca mine? Doamnee!! Ala e Bill din T.H trebuie sa o sun pe Sakura sa vina repede cat timp mai e viu!!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2