09-08-2007, 10:15 PM
Pot spune ca Naruto Shippuden mi s-a parut mult ai reusit decat serioa normala.Faptul ca personajele au devenit mult mai mature.Totusi faptul ca Naruto nu a devenit mai destept ma binedispune mereu.Sa il vad cum se prosteste O.o.Oricum cu trecerea timpului personajele au devenit foarte puternice.Intre seria Naruto si Naruto Shippuden s-a petrecut o mare schimbare,personajele au devenit mult mai puternice,iar Gaara a devenit Kazecage.Totusi din cate mi-am dat seama dupa antrenamente,istoria celor trei sanini se repeta:
Naruto-Jiraiya.
Sasuke-Orochimaru.
Sakura-Tsunade.
Creepy...
Tot in Shippuden,au inceput sa se contureze si mebrii organizatiei Akatsuki.Ma bucur nespus de mult ca au aparut este organizatia mea favorita.Imi place faptul ca sunt diabolici si foarte puternici.Cu toate ca sunt foarte putini,au reusit sa faca lucruri foarte mari.
Insa am avut o confuze,la inceput am crezut ca Deidara este fata O.o.
Totusi un lucru care ma cam enerveaza este faptul ca in ultimele episoade s-a vorbit mai mult decat sa fie actiune,si asta m-a plictisit foarte mult,iar pe langa asta ma enerveaza si faptul ca scot un episod pe saptamana doar.
Momentan doar atat.
Naruto-Jiraiya.
Sasuke-Orochimaru.
Sakura-Tsunade.
Creepy...
Tot in Shippuden,au inceput sa se contureze si mebrii organizatiei Akatsuki.Ma bucur nespus de mult ca au aparut este organizatia mea favorita.Imi place faptul ca sunt diabolici si foarte puternici.Cu toate ca sunt foarte putini,au reusit sa faca lucruri foarte mari.
Insa am avut o confuze,la inceput am crezut ca Deidara este fata O.o.
Totusi un lucru care ma cam enerveaza este faptul ca in ultimele episoade s-a vorbit mai mult decat sa fie actiune,si asta m-a plictisit foarte mult,iar pe langa asta ma enerveaza si faptul ca scot un episod pe saptamana doar.
Momentan doar atat.