Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misterul

Saluut.
Dacă tot am citit m-am gândit să las şi un comentariu.
"Eram intr-un paradis cu flori.Ma pierdeam in multimea si culoarea intesnsa a miilor de flori.Eram...eram chiar intr-un vis.Eram in visul meu plin de imaginatie si veselie." - Cam multe repetiţii, devin deranjante.
Iau acelaşi exemplu ca să mă leg şi de estetică :"Eram intr-un paradis cu flori.Ma pierdeam in multimea si culoarea intesnsa a miilor de flori.Eram...eram chiar intr-un vis.Eram in visul meu plin de imaginatie si veselie." - arată mai bine aşa : "Eram intr-un paradis cu flori.[Space] Ma pierdeam in multimea si culoarea intesnsa a miilor de flori.[Space] Eram...eram chiar intr-un vis.[Space] Eram in visul meu plin de imaginatie si veselie. - Pune space după terminarea fiecărei propoziţii, arată mai frumos.
Am observat aşa zisul limbaj de messenger; într-un fic nu trebuie să apară aşa ceva, îngreunează citirea lucrării tale.
Ai multe greşeli de tastare, nu am stat eu să le caut, pur şi simplu mi-au sărit în ochi; nu stau să ţi le înşir acum pe toate, le poţi căuta şi singură.
Descriere să spunem că ai, dar mai poţi adăuga, şi încă foarte multă dat fiind faptul că narezi la persoana I.
Acţiunea ai cam grăbit-o. Pam pam e în casă, merge în grădină, vine Lili, se mută la Lili, se întâlnesc cu ghicitoarea and so on. Ia-o mai uşor.
Dialog nu ai avut aşa că nu am ce spune despre el.
Revin la estetica capitolului care, trebuie să recunosc, mă lasă rece. Nu e aşezat bine în pagină textul şi îngreunează citirea; încearcă să remediezi lucrul ăsta.
Ideea mă duce cu gândul la arhicunoscuta emisiune "Fenomene Stranii" difuzată pe Discovery. Nu te acuz de plagiat, Doamne fereşte, doar că seamană izbitor de mult cu cazurile de acolo, dar probabil că vei mai diversifica tu pe parcurs.
Sper să văd îmbunătăţiri.
Baftă!

Răspunsuri în acest subiect
Misterul - de ecaterina305 - 09-10-2010, 11:16 PM
RE: Misterul - de Abbeh. - 10-10-2010, 02:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Misterul unei noi vieti +16 Liar 6 3.960 03-08-2011, 06:12 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Slayers- Misterul poporului pierdut Lina Inverse 12 8.293 21-12-2008, 04:10 PM
Ultimul răspuns: Lina Inverse

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)