Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I Care About You by Abbeh and Fluffeeh[Yaoi] [+18]

Uhm...ne-am gândit [eu împreună cu Abbeh :3 ] să facem o poveste Yaoi cu idolii noştri sau,mai ibne zis,our favorite pairing :3 .
Hope you'll like it :X:X
Este cam...a doua oară când fac un fic,aşa că nu cereţi prea mult de la mine :]] .
Am dat tot ce am avut mai bun .__.

Capitolul 1

Cerul era acoperit de nori cenuşii.Stătea se plouă.Eu mă îndreptam liniştit spre studioul în care aveam să mă întâlnesc cu trupa,pentru a-l întâlnii pe cel care ni se va alătura.Gândurile mi-au zburat instantaneu când am simţit ceva foarte rece pe ceafă.Picături inegale de apă cădeau pe asfaltul rece,şi pe chipul meu alb.Eram subţire îmbrăcat.Când am plecat de acasă nu-mi inchipuiam că va ploua,era insorit dar,vremea s-a schimbat foarte repede.Am mărit pasul încercând să ajung mai repede.Managerul ne-a spus să avem grijă de sănătatea noastră,acum.După încă cinci minute de mers pe jos,am ajuns în faţa studioului.Dintr-un jeep negru a ieşit un băiat cu parul negru,mai scund decât mine dar,foarte simpatic.Inima începu să-mi accelereze dintr-o dată atunci când el m-a salutat.Am făcut aceiaşi mişcare,l-am salutat şi mi-am continuat drumul.În timp ce urcam scările mă gândeam dacă inima mea o luase razna din cauza efortului epus.De fapt,la ce mă gândeam eu?Cred că o iau razna.Am ajuns la etajul trei al clădirii situată la periferia Seoulului.Era o clădire din sticlă cu nouă etaje.
Am ajuns în dreptul uşii pe care scria SHINee.Am bătut la uşă pentru a mă asigura că nu deranjez.Am intrat în cameră unde erau foarte multe aparataje,microfoane şi o groază de fire înşirate peste tot.Pe canapea erau ceilalţi băieţi.I-am salutat politicos,gest pe care şi ei l-au făcut.Onew mi-a făcut semn să stau jos lângă el.Am încercat să nu mă împiedic de vreun fir de acolo în timp ce voiam să ajung lângă Onew,care era la patru metrii de mine.M-am relaxat puţin,când,pe uşa albă a intrat manegerul împreună cu cineva.Nu i-am putut vedea faţa atât de bine,căci el s-a întors printr-o mişcare bruscă în spate.Pentru un moment am crezut că a greşit camera dar,s-a întors înapoi.
Era el,acel băiat care a coborât din maşina neagră.De data aceasta i-am putut examina chipul mai de aproape.Avea un ten foarte frumos,curat.Ochii îi erau zâmbitori.Era adorabil!
Managerul nostru ne anunţa ceva:
-Lee JinKi,Kim JongHyun,Kim Kibum şi Choi MinHo,acesta este noul vostru membru,Lee TaeMin,cu care veţi debuta şi veţi avea grijă de el!
Toţi ne-am aţintit ochii spre el,miraţi.Acesta a tresărit puţin speriat.În momentul în care pe faţa lui s-a văzut acel sentiment de nesiguranţă,mi-a făcut inima să bată parcă îmi cerea s-o eliberez.Am clipit de două ori şi mi-am întors privirea spre Key,care era fascinat.M-am uitat în jurul meu,căutându-mi o ocupaţie,însă,în zadar.Nu-mi puteam lua ochii de la el.Era ca un înger căzut pe pământ.Tăcerea a fost ruptă de managerul nostru care i-a spus lui TaeMin,băiatul cel nou,să ia loc.Urma să ne spună ceva important:
-Acesta este studioul unde vă veţi înregistra melodiile.Azi,la ora 13:00,voi trimite câte o maşină să vă ia.Ne vom vedea la sala de antrenamente,unde veţi exersa.Să vă luaţi echipamentul cu voi.
Taemin a arătat un zâmbet satisfăcător.Se pare că-i place să muncească.
Managerul a părăsit camera,în timp ce noi am rămas singuri în încăpere.Key împreună cu Onew s-au dus ţintă lângă noul băiat,în timp ce JongHyun inspecta camera curios.
TaeMin s-a ridicat de pe canapea într-o mişcare de dans.I-a întrebat ceva pe băieţi,iar ei au dat din cap aprobator.Se îndrepta spre noi,spre mine şi JongHyun.Simţeam că pieptul avea să-mi explodeze.S-a dus la JongHyun şi l-a întrebat dacă vrea ceva de băut.Acesta a spus că ar prefera un ceai.Se îndrepta cu paşi repezi spre mine,şi parcă cu un zâmbet mai ucigător decât pînă acum.
-Uhmm...Vrei ceva de băut? M-a întrebat el observându-se o oarecum schimbare a culorii feîei lui.
-Desigur,de ce nu?
După ce am spus acele cuvinte,pe faţa lui s-a văzut o expresie de îngrijorare.M-am întrebat în sinea mea ce s-a întâmplat.M-am întors cu spatele la el continuându-mi activitatea.După câteva secunde el m-a tras de mână,făcându-mă să tresar şi să scot un clar ''hii''.Am râs de mine în sinea mea.Pe TaeMin l-a bufnit râsul şi m-a întrebat dacă m-a speriat...Am dat din cap dezaprobator,şi cu un zâmbet fals pe buze.
-Vrei să mă însoţeşti?Nu prea ştiu clădirea asta aşa de bine...
-Da...
Mi-a dat drumul la mână şi s-a dus la geanta lui sport pentru a lua ceva.A scos de acolo nişte bani,după care am ieşit împreună pe uşă.
El era în faţa mea,iar eu îl urmăream ca un căţeluş inocent.Am coborât scările pentru a ieşi din clădire.
Am ieşit din clădirea uriaşă şi ne-am îndreptat spre şosea ca s-o tranversăm să putem ajunge la magazin.Am tranversat,şi am intrat în magazin.L-am lăsat pe el să comande.Stăteam la distanţă privindu-l.În timp ce vânzătoarea îl întreba ce doreşte şi-a trecut mâna prin păr,moment în care pentru mine era ca un înger.Am scuturat din cap cu forţă şi m-am uitat în spatele meu.Erau trei tipi care păreau să fie sub controlul alcoolului.Eram puţin neliniştit,voiam să ies de acolo înainte ca ei să ajungă în dreptul meu.

Sper că vă place...Aştept critici,păreri :3
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
I Care About You by Abbeh and Fluffeeh[Yaoi] [+18] - de Aerith - 09-10-2010, 05:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Dragostea este magia iluziei [ Abbeh & Metal ] Chio* 1 2.067 01-02-2011, 09:04 AM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。
  Ziua in care... [ Yaoi 18+ ] SKiT 5 5.053 01-01-2011, 07:02 PM
Ultimul răspuns: Paradox

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)