07-10-2010, 06:29 PM
Buna...
[ credeam ca am dat comment pe aici O_o , memoria asta ]
Sa te distrezi pe aici, sa ai cat mai multe puncte.
Sper ca ai trecut pe la regulament.
Intrebari au fost puse, nu vreau sa mai pun altele pana nu raspunzi la cele de mai sus.
[ orcum sunt in pana de idei, una mare ]
Nelamuriri, probleme nu te sfii sa intrebi. Ai sa vezi ca dupa o perioada pe Zup, vei intra doar de dragul prietenilor pe care o sa ti faci.
Moderatori sunt tare de treaba, sper sa ii cunosti.
Cand faci vrun fic sau orce alceva... sa ma anunti ori prin Pm. ori mesaj + profilul meu. Doar daca vrei, chiar sunt dornica sa vad ceva ce imaginatia ta a putut crea.
Sa ai o zi buna, si sa fi cat mai activa.
[ credeam ca am dat comment pe aici O_o , memoria asta ]
Sa te distrezi pe aici, sa ai cat mai multe puncte.
Sper ca ai trecut pe la regulament.
Intrebari au fost puse, nu vreau sa mai pun altele pana nu raspunzi la cele de mai sus.
[ orcum sunt in pana de idei, una mare ]
Nelamuriri, probleme nu te sfii sa intrebi. Ai sa vezi ca dupa o perioada pe Zup, vei intra doar de dragul prietenilor pe care o sa ti faci.
Moderatori sunt tare de treaba, sper sa ii cunosti.
Cand faci vrun fic sau orce alceva... sa ma anunti ori prin Pm. ori mesaj + profilul meu. Doar daca vrei, chiar sunt dornica sa vad ceva ce imaginatia ta a putut crea.
Sa ai o zi buna, si sa fi cat mai activa.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2