06-10-2010, 10:08 PM
Hello... oh ce mult mi-am dorit sa mai scri si alte ficuri pt ca le-am citit pe cele vechi tot deale tale si mi-au placut foarte mult. However si acesta e super tare,il ador, insa ideea nu prea e originala. Are totusi niste elemente... oarecum care nu am mai intalnit in alte ficuri desi cred ca se va schimba si v-a deveni mai originala dealungul capitolelor. So.. si ceva critica mai la obiect?:>. Ei bine, despre naratiune pot spune ca s-a agatat de tren si a facut inconjurul tari, pentru ca este foarte grabita. Treci foarte repede de la o " scena" la alta. Descrierea este cam putina, la capitolul descrieiri "mediului inconjurator" sunt foarte multe lipsuri, cu mai multe cuvinte nu prea sunt descrise locurile prin care a stat Sakura, care este dupa cum observ un personaj prinicpal, pentru ca in rest sentimentele ei sunt descrise bine. Asa ceea ce m-a deranjat este cum a fost descrisa Sakura: "Numele meu este Sakura Haruno am 17 ani, am părul roz"-geez, ai scris prea putin despre ea ,trebuia sa mai fi mentionat si despre personalitatea ei nu numai ca are 17 ani si parul roz:|. Greseli de taste am vazut cam multisoare... trebuia sa fi corectat capitolul inainte sa il postezi.
Astept cu nerabdare nextul >:D<^^ bye-bye.
Astept cu nerabdare nextul >:D<^^ bye-bye.
Just the
way you know me..
way you know me..