Well cum am vazut Fate Stay Night de curand ...I must say ca acum acesta e animeul meu preferat ... e foarte interesanta povestea si personajele de asemenea [tipi tari *day dreaming*] luptele intre servanti' sunt super si deasemenea are si momente funny .Un anime care combina multe genuri.
Bokura Ga Ita e destul de nice ...un anime mai linistit,fara 'chestii iesite din comun' ..multe momente destul de amuzante dar si unele mai putin amuzante :001_rolleyes:
Jigoku Shoujo ... dunno imi place mult ideea acestui anime si Ren XD
Air Gear ..abia l'am inceput insa deja imi place foarte mult cred ca incurand o sa 'detroneze' FSN ..este un anime bazat pe sporturi,este foarte amuzant si putin [sau mai mult]ecchi >.< but I love it xD
Bokura Ga Ita e destul de nice ...un anime mai linistit,fara 'chestii iesite din comun' ..multe momente destul de amuzante dar si unele mai putin amuzante :001_rolleyes:
Jigoku Shoujo ... dunno imi place mult ideea acestui anime si Ren XD
Air Gear ..abia l'am inceput insa deja imi place foarte mult cred ca incurand o sa 'detroneze' FSN ..este un anime bazat pe sporturi,este foarte amuzant si putin [sau mai mult]ecchi >.< but I love it xD