04-10-2010, 01:22 AM
Am si eu cateva temeri.. Imi e frica de morti si inmormantari.. nu e nicio problema daca vad asta in poze sau la televizor, dar cand vad in realitate mi-e frica sa ma apropii de morti sau inmormantari.. mi-e frica mai ales sa vad moarta o persoana care mi-a fost apropiata.. atunci chiar imi vine sa fug undeva departe -_-'
Inafara de asta imi mai este frica de cainii de pe strada, mai ales cand vad ca se apropie, sau cand am eu de trecut pe langa ei xP ; mi-e frica sa merg singura pe strada noaptea sau sa intru singura intr-o padure
Si o frica stupida o am fata de masinile mari.. imi e frica sa trec pe langa camioane sau tiruri mai ales cand sunt parcate.. cand le vad asa mari mi se pare ca vin spre mine >.< [really stupid]
Nu sunt toate temerile mele, dar acum nu-mi amintesc mai multe..
Inafara de asta imi mai este frica de cainii de pe strada, mai ales cand vad ca se apropie, sau cand am eu de trecut pe langa ei xP ; mi-e frica sa merg singura pe strada noaptea sau sa intru singura intr-o padure
Si o frica stupida o am fata de masinile mari.. imi e frica sa trec pe langa camioane sau tiruri mai ales cand sunt parcate.. cand le vad asa mari mi se pare ca vin spre mine >.< [really stupid]
Nu sunt toate temerile mele, dar acum nu-mi amintesc mai multe..
[center][/center]
[center]大蛇丸[/center]
[center]大蛇丸[/center]