Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

This is the life(+16/+18)

pastrez locul si cand vei preciza ce critica doresti avand in vedere de varsta ta atunci voi lasa un com ca sa nu se mai intample ca data trecuta.
Edit: Dupa ce ti-ai postat capitolul, lai recitit inca odata ? Geez, ai greseli enorme la gramatica si la limbaj >.>".
well, incep:
Capitolul I sau Introducere ? de ce ambele :-? ori una sau alta si dupa context e capitol si Introducere.
Nu da un rand( cu ajutorul tastei Enter) in jos daca nu e alineat nou.

Citat:O fata cu parul saten statea in banca sa si privea plictisita pe profa de matematica cum preda lectia la geometrie. Aceea fata era numita Ana Banana sau Ana Barbara.Avea ochii caprui si buzele rosii ca trandafirul.Era nantuta si avea 15 ani.Era in clasa a 8a.Avea suvite rosii( la ce suvite ? la par :-? da ce culoare e el ?) si un piercing in buzele sale catifelate.
-Ana,da tu ce faci,esi atenta sau dormi cu ochii deschisi? Intreba profa facand o strambatura( e vorba de o persoana in varsta nu de o fetiscana) de zile mari.
-Nu,doamna profesoara doar ca ma gandeam la problema pe care o rezolvati acum la tabla.
-A da, si banuiesc ca tie frig de tii manusile alea in maini ?spuse profa iar strambandu-se urat.
-Da doamna mie frig,nu vedeti ca geamul e deschis si eu ma congelez aici? Intreb [b] eu pe un ton batjocoritor pe profa.
Cãcã(nu asa il cheama,eu iam facut porecla)( nu ai voie sa faci paranteze in text, baga in context ideea)
un baiat din prima banca se uita la mine cu o privire perversa ranjind ca un disperat.El avea parul scurt, brunet ca intunericul,ochii albastri si o privire nebuna.
Decrierea iti lipseste cu desavarsire >.> ca nici pana la capat nu am inteles locul actiunii si cum arata, elevii din clasa si personajele ^.^. Dialogul e prea sec si al naibii de multe greseli gramaticale si de limbaj. Idei,hm ... nu sunt in stare sa dau astazi idei dar mi-ar fi placut o descriere despre profa in cateva cuvinte si nu folosi prescurtari ca nu esti pe mess >.<

Citat:Deodata se auzi clopotelul,in sfarsit,scaparea mea din inchisoare.
Profa pleca,uitand sa ne mai dea tema,iar eu ma ridic lenesa si amortita din banca.
-Oua proasta,din cauza ta tipa aia la noi !tipa prostul de Costin,un baiat inalt,cu ochii maro si parul blond la mine.El era tare prost si zicea de mine.
-Da ce vrei sa fac daca mor de plictiseala si aia face niste figuri ca de disperata ?intreba eu in acelasi timp cascand.El se uita urat la mine si apoi pleaca cu Cãcã afara pe teren sa joace fotbal.Eu raman in clasa si ma plimb caci nu prea aveai ce face,decat asta si sa tocesti cum faceau Ciocolata(defapt o cheama altefel)( din nou parantezele >.<) si cu Roxanoaica.Nu va mai spun cum aratau (fara virgula) decat ca erau ca doua tocilare.
Deodata aparu in spatele meu o batoza grasa cu parul negru, ochii caprui si pielea inchisa la culoare.Numele ei era Rebeca,dar eu ii ziceam Rebecoaica.
-Hei, banana mergi in centru ?intreba ea ranjind de era rosie la fata.
-Da, portocala(asa ii ziceam eu) (fara paranteze ) ! spusem eu ranjind malefic si iesind din graba pe usa trantind-o in urma. Apoi izbucnim amandoua in ras.
Ajunse in centru eu iau o punga de kubeti,iar ea se ia dupa mine si isi cumpara la fel.
Acolo in centru era o vanzatoare proasta si enervanta, cu parul blond si cu ochii verzi de vipera care ma enerveaza de fiecare data. Se crede ea cineva.
-Portocala, mi-ai adus numaru lui Rosu ? o intreb eu pe drumul inapoi spre scoala infulecand din punga cu kubeti.
La fel ca primul fragment >.>" si inca mananci cuvintele. Tie iti era foame cand ai scris sau ce ? si nume ciudate incat nu te face sa razii ,da altceva o.o

Citat:-Da banana,l-am adus!til dau in clasa !Spuse ea,nevazand ca in spatele ei aparuse o masina.
-Portocala,masina!tip eu la ea, iar dansa pleaca repede d-acolo,din fata masinii,fiind pe aproape sa fie calcata.
-Masina dracului,n`are claxon !Tipa ea incepand sa rada si eu la fel.
-Ce sa-ti mai zic Rebecus ? zic eu razand in hohote.
Ajungem in clasa, iar eu nestiind ca sa sunat intru in clasa fara sa-l observ pe profu de geografie si strig in gura mare :
-Pfiuu,ce bine ca nu s-o sunat !si cand il observ pe prof raman ca stana de piatra,iar toti incep sa rada de nu mai pot.
Profesorul de geografie era un tip inalt,de 21-22 ani, cu parul brunet ca onixul si o privire de copil,dar cand vroia putea sa fie si un drac.
-Ce scuza aveti domnisoarelor ?n-ati auzit soneria ?intreaba el nervos .
-Ele au fost plecate in centru ,spuse Cãcã razand.
-Asta e de ras ma ?intreaba profu enervat la culme.Treceti la loc,si daca se mai intampla inca odata absent si doi in catalog,spuse el foarte serios.
Eu ma abtin din ras,dar Rebecus izbucneste si este chemata in fata clasei
pentru a fi ascultata de profesor tema din lectia anterioara.
Se suna in sfarsit,si era timpul sa plecam acasa.
Proful iese grabit din clasa,cred ca il asteapta acasa ,sotia,amanta,iubita ce are el.
-Portocala,imi dai numaru lui Rosu pe mess, da ?o intreb eu pe batoza care da afirmativ din cap.
Cam asta e:P Iti dai seama ca m-ai am de corectat, dar nu o fac ca totul ar fi negru boldat o.o

Si care ideea ficului ? cred ca titlul e gresit pe care l-ai pus si poate ar fi fost mai mai bine ca el sa fie in romana ca doar ficul nu e in limba engleza.

Citat:cam atata,nu e cine stie ce ca doar sunt incepatoare, astept comentari iar capitolul urmator saptamana viitoare,azi sau cand imi vine inspiratia
Da treci intai la orele de limba si literatura romana >.> mai citeste o opera sau o poezie ca sa vezi cum se scrie un capitol si mai deschide dictionarul si invata cuvintele elemantare ca faci o sumedenie de greseli, numai spun de imprumuturile straine >.<
[Imagine: aaaakip.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
This is the life(+16/+18) - de Red Angel - 02-10-2010, 10:49 PM
RE: This is the life(+16;+18) - de Serqet - 03-10-2010, 02:06 AM
RE: This is the life(+16/+18) - de Red Angel - 10-10-2010, 03:39 PM
RE: This is the life(+16/+18) - de blueobelix - 15-10-2010, 09:42 PM
RE: This is the life(+16/+18) - de Red Angel - 17-10-2010, 01:25 PM
RE: This is the life(+16/+18) - de Red Angel - 31-10-2010, 10:40 AM
RE: This is the life(+16/+18) - de Sayonara - 21-01-2011, 12:58 AM
RE: This is the life(+16/+18) - de perenelle - 01-11-2010, 05:07 PM
RE: This is the life(+16/+18) - de Serqet - 06-11-2010, 04:12 PM
RE: This is the life(+16/+18) - de Aly - 19-11-2010, 12:55 AM