02-10-2010, 11:17 PM
Sunt la profilul matematica-informatica intensiv si pot spune ca nu regret liceul pe care l-am ales. Stiu deja ca anul viitor voi avea 7 ore de informatica, dar voi supravietui, chiar daca nu e una din materiile mele preferate. Ceea ce nu imi place: cele 3 ore de fizica pe care le am, care cica anul viitor se vor transforma in 4.
Asta nu voi suporta... Fizica e o materie care nu imi place, desi am note bune (pana acum, vad eu anul asta, cu profa cea noua...), asa ca nu stiu cum ma voi descurca cu atatea ore. O sa innebunesc... Unii spun ca la mate-info nu se face romana asa de serios. Sa zic eu ceva: avem mai multe lecturi de citit decat cei de la filologie (de la liceul la care se face filologie foarte serios), iar in scoala mea exista doar mate-info intensiv, niciun alt profil. Ce pot spune, profesoara are pretentii mari de la noi. Motivul (citez): bac-ul se va da intotdeauna si la romana. Mi se pare corect sa spuna asta, e adevarat, nu o contrazic. Si se fac la modul serios si limbile straine(lucru care chiar ma bucura :X), engleza si germana in cazul meu, doar la franceza e mai... altfel, stiu asta de la cei cu franceza.

![[Imagine: sig_reinoir.png]](http://i813.photobucket.com/albums/zz59/Tenshi_cs/sig_reinoir.png)