26-09-2010, 04:01 PM
Ce aveti cu ea? O_o
Mare scofala ca a gresit la anime-uri... Sa stiti ca si voi la inceput erati "genii".
Da, si? Daca asculta manele e vro problema?
: - J Mda... bravo iei.
Scuza-ma ca vin cam tarziu cu un comm dar dea bea am intrat =.=
Nu pune la suflet ce o sa ti se mai zica... ce sa ii faci? Nici pe forum-uri nu scapi de ... (mai bine ma abtin)
Fan k-pop? Se inmultesc pe Zup. Si eu sunt fana, iar j-rock am ascultat si cred ca trupa Alice Nine si Lm.c m-au vrajit.
Anyway... vad ca toti vreti perfectiunea : - j Daca gresim invatam din ele, nu trebuie sa veniti sa ne ziceti mot ca sa fiti "cool".
Sa ai o zi buna Teddy ! : X : X
Mult noroc la vizionarea anime-urilor.
Ps: Eu sunt si fana yaoi. (poate si acest lucru il avem in comun)
Mare scofala ca a gresit la anime-uri... Sa stiti ca si voi la inceput erati "genii".
Da, si? Daca asculta manele e vro problema?
: - J Mda... bravo iei.
Scuza-ma ca vin cam tarziu cu un comm dar dea bea am intrat =.=
Nu pune la suflet ce o sa ti se mai zica... ce sa ii faci? Nici pe forum-uri nu scapi de ... (mai bine ma abtin)
Fan k-pop? Se inmultesc pe Zup. Si eu sunt fana, iar j-rock am ascultat si cred ca trupa Alice Nine si Lm.c m-au vrajit.
Anyway... vad ca toti vreti perfectiunea : - j Daca gresim invatam din ele, nu trebuie sa veniti sa ne ziceti mot ca sa fiti "cool".
Sa ai o zi buna Teddy ! : X : X
Mult noroc la vizionarea anime-urilor.
Ps: Eu sunt si fana yaoi. (poate si acest lucru il avem in comun)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2