26-09-2010, 02:56 AM
Torra eu zic ca Madalina arata destul a copil, e draguta si nu pare sa fie machiata. Vezi ca faci spam apropo xD.
Dupa 3 ani am revenit la prima culoare pe care am incercat-o si daca tot am schimbat-o, mi-am indreptat si parul [nu eu si nu cu placa, numai oamenii *cough* care nu au nevoie de par il ard cu placa -.-].
Sfecla
Morcov!
Urrrgh
Randomness ftw!
Astea sunt cateva ca mi-a fost lene sa le uploadez si pe restul. Mai am cateva facute cu web-ul cand mi s-a nazarit sa infig 3849400 agrafe in par si sa vad ce iese inainte sa imi schimb culoarea. Si vreo doua cu tatuajul, dar lenea-i mare.
All credits to Joe <3.
Dupa 3 ani am revenit la prima culoare pe care am incercat-o si daca tot am schimbat-o, mi-am indreptat si parul [nu eu si nu cu placa, numai oamenii *cough* care nu au nevoie de par il ard cu placa -.-].
Sfecla
Morcov!
Urrrgh
Randomness ftw!
Astea sunt cateva ca mi-a fost lene sa le uploadez si pe restul. Mai am cateva facute cu web-ul cand mi s-a nazarit sa infig 3849400 agrafe in par si sa vad ce iese inainte sa imi schimb culoarea. Si vreo doua cu tatuajul, dar lenea-i mare.
All credits to Joe <3.
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand