25-09-2010, 11:04 PM
(25-09-2010, 09:48 AM)Horia K A scris: True Legends!
Chiar asa!
Well, The Beatles a fost, este si va ramane trupa mea preferata pentru multa vreme (aka forever and ever, lulz). Am crescut pe muzica lor, pana la urma. Eram mica si le ascultam discurile de vinil pe care le aveam prin casa, incercand sa imi construiesc eu propriul mesaj; Norwegian wood imi va bantui constiinta toata viata.
Cine i-a ascultat şi nu i-a plăcut ?
De ce ar face cineva asta?
Aaanyway... Daca ar fi sa aleg un favorit, cred ca acela ar fi Paul. Voi l-ati auzit cum canta si la varsta pe care o are? Ma uimesteee! Zace un munte de arta in omul asta si il apreciez enorm pentru ceea ce a scris (versurile scrise de el sunt preferatele mele). Nu pot sa spun ca nu imi plac si ceilalti membri ai trupei - nu as face asta; pana la urma, au format un tot unitar legendar si ar fi culmea sa nu luam in considerare lucrul asta...
Ce mi se pare trist este tocmai... Felul in care s-a terminat totul. Certurile dintre doi prieteni buni sunt deprimante. Fiecare si-a urmat drumul, mai mult sau mai putin tragic. Modul in care a murit John mi s-a parut de-a dreptul stupid. Tipul ala, Mark, sau cum pana mea il chema, a ucis o intreaga era muzicala... Mai indirect sau nu.
Ador, ador Across the Universe, Norwegian Wood, I am the Walrus si Yesterday. Nu pot alege dintre ele.
A propos.
Citat:jos pălăria cu tot cu scalpFrumos spus. Chiar merita.