25-09-2010, 06:43 PM
Aa... grea intrebare
Pai vreau ca Yuki sa ramana cu Shuici, findca dragostea nu are limite. Si fac un cuplu extraordinar impreuna.
Auzi? Ce nesimtit de vampit l-ar musca inaintea mea? Daca dau de acel vampir ii sparg dinti.
Cum adica? El sa guste primul [poate al doilea, dupa Shu] sangele lui Yuki, nu eu?
Asta e razboi... ce mai! Cataclism national!
Ce ai face daca Shuici ar fi prieten bun cu familia ta si ei [familia] l-ar inviata pe el si pe Yuki la voi acasa ca sa luati cina ?
Ideei... geniale! =.=
Pai vreau ca Yuki sa ramana cu Shuici, findca dragostea nu are limite. Si fac un cuplu extraordinar impreuna.
Auzi? Ce nesimtit de vampit l-ar musca inaintea mea? Daca dau de acel vampir ii sparg dinti.
Cum adica? El sa guste primul [poate al doilea, dupa Shu] sangele lui Yuki, nu eu?
Asta e razboi... ce mai! Cataclism national!
Ce ai face daca Shuici ar fi prieten bun cu familia ta si ei [familia] l-ar inviata pe el si pe Yuki la voi acasa ca sa luati cina ?
Ideei... geniale! =.=
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2