Citat: Povestea e interesanta si mai bine scrisa decat Twilight.
Nu inteleg de e sunt comparate cele doua serii avand in vedere faptul ca nu au absolut nimic in comun, lawl. Bine, poate se vor gasi anumite aspecte comune acolo dar ideea in sine este ca nu seamana.
In primul rand seria Vampirii Sudului a fost scrisa acum mai multa vreme, inainte sa apara Twilight. Apoi, ideile sunt diferite fata de seria Amurg, don't you think? Chiar si in ceea ce priveste personajele. Ok, exista telepatia aia, citirea gandurilor or so whatever. Sookie = Edward. Dar sunt expuse intr-o maniera atat de diferita si cartile in sine sunt scrise atat de diferit incat nu exista termen de comparatie.
Eu am citit si Twilight si la momentul respectiv mi-a placut mult.
Dar nu se poate compara cu Vampirii Sudului. ( I've read the first 5 books so I should know at least that one kind of a thing ).
Citat: Eric este, probabil, personajul cel mai genial. Mie mi-a placut tare mult caracterul sau.
Bill nu e atat de rau in carte, mi se pare destul de ok, o sa vezi tu mai departe, desi uneori poate fi un big idiot. Cat despre Sam, come on... he's sweet.
Dar trecand peste asta, aici nu poti avea mai multa dreptate. Eric este cu adevarat cel mai genial personaj al acestei serii * drolls* din toate punctele de vedere posibile.
Oh si Jason, fratele lui Sookie, nu e atat de rau. I guess.