23-09-2010, 11:55 AM
Katu ' * hugs * Am trecut şi eu pe la lucrările tale şi chiar îmi plac unele. Evoluezi foarte bine, însă mai ai hibe pe care trebuie să le rezolvi. În primul rând mai toate lucrările tale [ zic mai toate pentru că nu m-am mai uitat şi pe prima pagină să văd noile lucrări în caz că ai mai pus ] conţin prea mult blur. Sunt prea blurish şi cam strică. Foloseşte nişte sharpen pe ele pentru a fi distinse mai bine. Aşa blur nu se văd foarte clar. Foloseşti fonturi frumoase şi efecte drăguţe, chiar te pricepi la text, dar bg - ul e cam simplu. Brush - ul cu şine îl puteai folosi mai bine la sig decât la avi, că la avi se vede prea mic şi nah. . .
Atunci când decupezi asigură - te că le decupezi calumea să nu rămână urme că altfel se vede aiurea. Ca şi la sigul 2 şi 4 din postul recent. Sigul cu Sebas. Mai lucreată la bg te bazezi cam orea mult pe text.
Atunci când decupezi asigură - te că le decupezi calumea să nu rămână urme că altfel se vede aiurea. Ca şi la sigul 2 şi 4 din postul recent. Sigul cu Sebas. Mai lucreată la bg te bazezi cam orea mult pe text.
-