Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Peach Girl

Peach Girl e un anime dragut, desi mi se pare ca are o usoara tenta de telenovela in unele momente, din cauza ca Momo tot trece de la un baiat la altul si nu e niciodata hotarata pe care sa il aleaga.
Nu pot spune ca am fost tinuta in suspans pana la sfarsit pt ca mi-am dat seama cam de la inceput ca va ramane cu Okayasu (unele filme/seriale/anime-uri au un final care se ghiceste inca de la inceput). Si chiar m-am bucurat ca a ramas cu el, mi s-a parut foarte sweet baiatul, mai ales atunci cand o striga "Momo-chan" cu vocea aia pitigaiata. 71 Chiar daca tinea foarte mult la Misao, tot pe Momo o iubea cu adevarat, desi ia luat ceva timp sa-si dea seama de acest lucru si aproape ca a pierdut-o.
De Touji nu mi-a placut asa mult, doar la inceput mi s-a parut dragut ca o placea si el pe Adachi. Smile Apoi a devenit un fraier... In primul rand, nu voia sa isi asculte prietena si credea doar in minciunile lui Sae. Chiar daca nu o credea pe Momo, macar ar fi putut sa o lase sa-i explice. Apoi, a parasit-o ca sa ii salveze reputatia, lucru apreciat de ea in mod gresit. Ar fi putut sa-i spuna lui Adachi despre pozele alea, ca sa inteleaga fata ce e cu comportamentul lui.
De Sae nu mi-a placut, tot ce isi dorea la inceput era sa fie mai buna decat Momo, sa-i faca acesteia rau pt a-i fi ei bine. Bine ca l-a cunoscut pe fratele lui Okayasu, un om asemanator ei, si a invatat o lectie. S-a cam revansat la sfarsit pt tot ce a facut, scriindu-i acel mesaj prietenei ei.
Si despre personajul principal... ce pot spune... Se cam razgandea. Cand l-a pierdut pe Touji, s-a bazat pe Kairi si a devenit prietena lui. Atunci cand credea ca il va pierde pe acesta si a aflat motivul despartirii de primul prieten, s-a atasat din nou de Touji. Si, bineinteles, cand a fost in sfarsit convinsa de Misao si Sae ca Okayasu o iubeste, s-a reintors la el... Am vazut ca cineva a scris pe-aici ca ii iubea pe amandoi la fel. Nu, nu ii iubea la fel, doar credea asta. Da, ii iubea pe ambii foarte mult, dar nu in mod egal si nu din aceleasi motive. Trebuia doar sa recunoasca in sufletul ei ca Okayasu este mai special intr-un fel. Bine ca a reusit sa faca asta, ca altfel ea ar fi avut de suferit.
Pe scurt... Mi-a placut anime-ul si ma bucur ca mi-am facut timp sa il vizionez. Smile Ideea a fost draguta, povestea se potriveste foarte bine cu viata unei adolescente normale.
[Imagine: sig_reinoir.png]

Răspunsuri în acest subiect
Peach Girl - de HidingPM - 29-04-2009, 12:55 PM
RE: Peach Girl - de Shojo Queen - 02-05-2009, 01:50 PM
RE: Peach Girl - de ^ToxicK kiD^ - 12-12-2009, 09:28 AM
RE: Peach Girl - de βεκi - 12-05-2010, 10:57 AM
RE: Peach Girl - de Elizabeth - 22-06-2010, 04:46 PM
RE: Peach Girl - de She's a rebel - 19-08-2010, 10:10 PM
RE: Peach Girl - de Crazy~Tenshi - 22-09-2010, 11:14 PM
RE: Peach Girl - de Red Baron - 01-07-2011, 07:00 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)