20-09-2010, 08:20 PM
• Ce ai face dacă te plimbi pe strada și din greșeală dai de Kabuto care citea o revista si când te uiți era o revista playboy?
As face spume la gura. Cum adica citeste fara mine? Ce nesimtire. I'as lua revista si m'as face comoda pe bordura apoi o rasfoiesc el stand in spatele meu.
Sper ca revista sa fi fost yaoi, ca daca era yaoi ... doamne ce nu faceam!
In primul rand i'as fi dat un pumn de sa il arunc pana intrun bloc, apoi m'as duce la el si i'as spune:
"Porcule! Cum indraznesti! Esti gay si nu mi-ai zis! Frate... cat te iubesc." Si uite asa as incepe sa il pup/sarut sa il iau in brate si sa ii spun ca iubesc gay/homosexuali. Si uite asa am trait pana la adanci batraneti pana am aflat ca Kabuto era lesby si ca ma inselase cu sora fratelui mai mic a lui Sasuke.
Next: Ce ai face daca ai afla ca Temari e sora lui Sakura iar tu le esti verisoara?
Imaginatia asta, ma lasa chiar in momentele bune...
As face spume la gura. Cum adica citeste fara mine? Ce nesimtire. I'as lua revista si m'as face comoda pe bordura apoi o rasfoiesc el stand in spatele meu.
Sper ca revista sa fi fost yaoi, ca daca era yaoi ... doamne ce nu faceam!
In primul rand i'as fi dat un pumn de sa il arunc pana intrun bloc, apoi m'as duce la el si i'as spune:
"Porcule! Cum indraznesti! Esti gay si nu mi-ai zis! Frate... cat te iubesc." Si uite asa as incepe sa il pup/sarut sa il iau in brate si sa ii spun ca iubesc gay/homosexuali. Si uite asa am trait pana la adanci batraneti pana am aflat ca Kabuto era lesby si ca ma inselase cu sora fratelui mai mic a lui Sasuke.
Next: Ce ai face daca ai afla ca Temari e sora lui Sakura iar tu le esti verisoara?
Imaginatia asta, ma lasa chiar in momentele bune...
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2