Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna septembrie.

Nu mă prea pricep la desene dar am fost târâtă aici şi obligată să votez!!!!!
GLUMESC.
Deşi chiar nu mă pricep la desene 5

Nr. 1
Ăăă... Drăguţ, oarecum. Desenul este drăguţ doar pentru modul în care a fost desenat, adică aşa cum ai folosit creioanele and stuff, partea aceea în care ai lucrat desenul, adică aşa cum l-ai desenat e bună, pomu' ţi-a ieşit destul de bine şi ramurile sunt foarte frumoase. Mda, ramurile sunt reuşite. Dar atât mă atrage la el, modul în care a fost lucrat. Ca idee nu găsesc nimic interesant la el şi ca şi aspect nu mă atrage nici câtuşi de puţin. Doar că modul în care a fost realizat este destul de reuşit, aici nu pot comenta nimic, calitatea e bună. But, restul nu mă atrage.
Nota 6.

Nr. 2
" Background-ul" / nici nu ştiu ce exprimări să folosesc să nu sune prea... gfxate * laughs / nu mă atrage de niciun chip, modul în care a fost realizat lasă mult de dorit. Oala e oarecum reuşită, dacă privim în ansamblu, însă intrând în detalii sunt multe lacune, ici şi colo, nu e prea atrăgătoare, cred că ar fi trebuit să foloseşti alt tip de creioane ( deşi nu mă prea pricep la asta ) pentru că nu are, desenul, o calitate prea bună. Şi asta depinde destul de mult de creioanele pe care le foloseşti. The other part, ca şi idee... well, era de aşteptat având în vedere că e natură statică, but... nu e atrăgător, nici modul în care a fost lucrat nu mă impresionează de nici un chip.
Nota 7.

Nr. 3
Genială * laughs* lucrarea asta îmi place la nebunie. Modul în care a fost desenată este foarte plăcută. Ăh, mi se pare mie sau a fost folosit aici cam acelaşi tip de creion ca şi în lucrarea 2? Or just foaret apropiate, stilurile, şi totuşi se vede o oarecare diferenţă, una foarte plăcută. Lucrarea are o calitate şi claritate impecabilă iar ceea ce atrage cel mai mult este ideea. Am văzut şi nişte uşoare lacune care, evident, nu se pot observa la o primă aruncare a ochiului pe foaie. Neah, but ... acolo la lumânarea aceea de lângă craniu, spre exemplu, modul în care se scurge ceara nu este prea reuşit, adică se văd nişte oarecare greşeli acolo, când şi o mică scăpare la masă şi la una din cărţi. Dar, trecând peste asta, este al naibii de reuşită, mă uit într-una la ea, mă holbez ca o disperată şi totuşi nu mă pot opri, e cu mult mult prea frumoasă şi bine realizată, mă atrage maxim, modul în care a fost creată şi este clară, plus de calitate, plus o idee destul de bună. Nu o mai lungesc, îmi place enorm.
Nota 10

Nr. 4
Scoici şi pensule ? Or something like that o.o Ca idee este foarte frumoasă, I could say, dar cam atât. Modul în care a fost creată nu atrage în mod special, văd câteva greşeli, la pensule de exemplu, nu sunt pe cum ar trebui să fie ( se văd unele greşeli ) şi la una din scoici, are o anumită " pată" într-un anumit loc care nu are ce căuta acolo, şi nu -nu e o umbră, I can tell. So, ca şi idee, I can prize you pentru că este foarte frumoasă, dar calitatea cam lasă de dorit, calitatea ca şi modul în care a fost desenată, and so on. Cred, susţin de fapt cu tărie că ţi-ar fi ieşit mult mai bine dacă ai fi folosit alt tip de creion, nu ai scos bine în evidenţă tot ceea ce trebuia şi ai rămas cu lacunele acolo, like perm flaws or something like that. Desenul ar fi putut fi mult mai frumos cu ideea pe care ai avut-o şi cu mâna, pt. că ai mână, dar mai aveai multe de lucrat.
Nota 7

Nr. 5
Nu am ce comenta, este bine realizată, din punctul ăsta de vedere chiar nu am ce să zic, greşeli... nu sunt cine ştie ce vizibile şi pare destul de impecabilă lucrarea. Creioanele folosite, sau doar creionul? Sunt/ e ok, nu am nimic de comentat în privinţa asta. Doar că ideea este cam banală, chiar şi aşa expusă frumos nu mă atrage de nici un chip. Repet, este bine realizată şi nu am ce comenta pe privinţa asta, dar nu mă atrage. E strict personal, I guess, it's just that this idea of a draw its not my fave one.
Nota 8.

Nr. 6
Claritatea lasă extraordinar de mult de dorit. Calitatea, de asemenea. Ideea este şi ea foarte banală şi foarte des întâlnită, cum am zis şi mai sus ( nu cred că are rost să mă repet aiurea ). Ai multe greşeli, nici nu ştiu dacă să le enumăr, pur şi simplu cred că pot rezuma: claritatea nu există, creionul folosit nu este bun, sau poate că din cauza clarităţii şi calităţii nu se vede deloc bine şi nu are niciun fel de performanţă, ideea este banală, liniile sunt strâmbe, backgroundul nu este reuşit. Etc.
Nota 5.

Notele nu le-am dat după efortul depus ci a fost mai mult din... plăcerea propriului meu ochi, am notat cum şi ce mi-a plăcut, deşi nu prea sunt de acord cu sistemul acesta de votare, pentru că e urât să încadrezi în note. Totuşi, a trebuit să o fac fără a ţine cont de munca depusă a fiecăruia.
Totuşi, ţin să menţionez faptul că apreciez fiecare lucrare în felul ei, deşi poate la unele am părut dură, nu a fost cu intenţie neapărat. Repet, am notat ţinând cont doar de lucrare şi fără a-mi aminti neapărat de mâna de lucru. Acum, terminând cu asta, ţin să vă felicit pe toţi în parte şi să menţioenz faptul că vă apreciez curajul de a participa, îndelenticirea fiecăruia şi timpul pe care l-aţi acordat lucrării voastre.
Congrats.

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna septembrie. - de MimiÅŸor - 16-09-2010, 12:08 AM
RE: Vot - luna septembrie. - de Sibel. - 18-09-2010, 11:00 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Corina M. - 19-09-2010, 04:37 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Teh - 19-09-2010, 05:09 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Ich. - 19-09-2010, 05:12 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Yumina. - 23-09-2010, 06:13 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Cătă - 24-09-2010, 06:46 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de MimiÅŸor - 29-09-2010, 08:47 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de MimiÅŸor - 30-09-2010, 12:03 AM
RE: Vot - luna septembrie. - de Flaw - 30-09-2010, 12:54 AM