Hey hey
O sa comentez la penultimul post
1.Prima:
Nu imi prea place calitatea.Calitatea lasa de dorit,desi imi place partea stanga,cu nori si copacul acela.
Lumina aia care se vede nu prea se potriveste.
2.A doua:
E interesanta poza.Imi aduce aminte de toamna,imi place cum ai focalizat pe acele burieni si imi place peisajul care se vede in spate,cat si unghiul
din care e facut fotografia.
3.A treia:
Asta si a ultima sunt preferatele mele(din ultimul post)e foarta draguta gargarita
,si locul unde ai fotografiat-o,cu toate frunzele alea si etc.
4.Si asta e superba,imi place foarte mult,apa,culoarea cerului,soarele si pescarusul ala(cred)care zboara.
Per total imi place
Good luck![posturi unite]
Si ultimile poze:
1.Imi place mult.E intradevar de toamna,imi aduce aminte de o pictura.Culorile sunt frumoase.Bv
2.Intradevar,lumina si claritatea nu prea sunt reusite dar imi place.
3.Preferata mea din acest post(am si eu flori asa acasa)Claritatea si lumina sunt bune,culoarea si floarea sunt frumoase si la fel si unghiul
din care ai fotografiat.
As i said,good luck!
O sa comentez la penultimul post
1.Prima:
Nu imi prea place calitatea.Calitatea lasa de dorit,desi imi place partea stanga,cu nori si copacul acela.
Lumina aia care se vede nu prea se potriveste.
2.A doua:
E interesanta poza.Imi aduce aminte de toamna,imi place cum ai focalizat pe acele burieni si imi place peisajul care se vede in spate,cat si unghiul
din care e facut fotografia.
3.A treia:
Asta si a ultima sunt preferatele mele(din ultimul post)e foarta draguta gargarita
,si locul unde ai fotografiat-o,cu toate frunzele alea si etc.
4.Si asta e superba,imi place foarte mult,apa,culoarea cerului,soarele si pescarusul ala(cred)care zboara.
Per total imi place
Good luck![posturi unite]
Si ultimile poze:
1.Imi place mult.E intradevar de toamna,imi aduce aminte de o pictura.Culorile sunt frumoase.Bv
2.Intradevar,lumina si claritatea nu prea sunt reusite dar imi place.
3.Preferata mea din acest post(am si eu flori asa acasa)Claritatea si lumina sunt bune,culoarea si floarea sunt frumoase si la fel si unghiul
din care ai fotografiat.
As i said,good luck!
Paul: CAAAARRRL I watched you fire a harpoon into the captains face
Carl: That sounds dangerous
Paul: You were head-butting children off the side of the ship
Carl: That must of been horrifying to watch
Paul: And then you started making out with the ice sculptures
Carl: Well THANK GOD that the children weren't on board to see it
xDD
<----Lissie,The skittle sheep