19-09-2010, 03:49 PM
Insfarsit next-ul. Prima data cand am vazut shounen m'a atras mult numele. Cand am vazut ca scria la disclaimer (nu mai stiu cum se scrie) ca e din naruto, am vrut sa ma las dar totusi... am citit toate aceste capitole. Si chiar mi'a placut cum naratezi. Punctul de vedere a lui Sasuke e... pot sa il numesc "amuzant" ? E dragut ca el crede ca yuuki e un idiot si il iubeste enorm. Ai o idee propie/originala ce se bazeaza pe sentimentele nutride dintre amandoi.
Am vazut doar doua greseli de tastatura in acest capitol:
-afcea, cred ca ai vrut sa spui facea.
-c , ca.
Cam atat cu "criticile".
Sper ca nu credeai ca nu iti citesc fic-ul doar pentru ca nu am dat comm de prin primul capitol.
Chiar ma atrage, cand citesc ma pierd prin acele randuri. Totul e frumos si plin de romantism.
Yuuki cred ca arata tare bine in acel kimono. In ce nu arata el bine?
Iar Sasuke... cred ca e prima data cand ma indragostesc de el in vrun fic. In acesta "capodopera" a ta mi'l imaginasem gen "un secret cu picioare" sau "omul din umbra" dar vad ca yuuki e cel care e asa. Cea ce ma surprins intrun mod bun, a fost ca nu ai stat o mie de ani sa descri o lupta de la cap la coada, ar fi fost tare plictisitor. Findca ai descris din perspectiva lui Sasuke mi'a placut, e bine ca nu ai descris din ambele parti. Mie nu mi'ar fi placut.
Sper sa nu credeti ca acum ma dau in spectacol sau asa ceva... doar mi'am spus parerea.
Sper sa continui... chiar daca dureaza mai mult ,noi (cel putin eu) asteptam. Chiar daca nu o sa mai dau comm sa sti ca iti citesc acesta minunatie de shounen-ai.
Am vazut doar doua greseli de tastatura in acest capitol:
-afcea, cred ca ai vrut sa spui facea.
-c , ca.
Cam atat cu "criticile".
Sper ca nu credeai ca nu iti citesc fic-ul doar pentru ca nu am dat comm de prin primul capitol.
Chiar ma atrage, cand citesc ma pierd prin acele randuri. Totul e frumos si plin de romantism.
Yuuki cred ca arata tare bine in acel kimono. In ce nu arata el bine?
Iar Sasuke... cred ca e prima data cand ma indragostesc de el in vrun fic. In acesta "capodopera" a ta mi'l imaginasem gen "un secret cu picioare" sau "omul din umbra" dar vad ca yuuki e cel care e asa. Cea ce ma surprins intrun mod bun, a fost ca nu ai stat o mie de ani sa descri o lupta de la cap la coada, ar fi fost tare plictisitor. Findca ai descris din perspectiva lui Sasuke mi'a placut, e bine ca nu ai descris din ambele parti. Mie nu mi'ar fi placut.
Sper sa nu credeti ca acum ma dau in spectacol sau asa ceva... doar mi'am spus parerea.
Sper sa continui... chiar daca dureaza mai mult ,noi (cel putin eu) asteptam. Chiar daca nu o sa mai dau comm sa sti ca iti citesc acesta minunatie de shounen-ai.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2