19-09-2010, 11:40 AM
(17-09-2010, 09:52 PM)matzaplouata A scris: pai cred ca aveti cu totii note pentru care ati muncit foarte mult si de care sunteti mandrii. scrieti aici despre eleIl urasti? Daca e mai bun ca tine cam peste tot nu inseamna ca e obligat sa ia punctaj maxim. Poate nu l-a interesat acel test.
eu am luat azi 85 de puncte in testul initial de la engleza. am avut cea mai mare nota din clasa, pe cand geniul clasei a luat doar 40 de puncte. am invatat de mi-o iesit pe ochi pentru nota asta.
P.S.: daca mai exista vreun astfel de topic rog moderatorii sa-l inchida pe acesta
Note de care sunt oarecum mandru? 8 la fizica. Si toata lumea o sa spuna "8? )". Am ajuns intr-o saptamana de la praf la fizica (4) la aia buni la fizica. Luam 10 daca nu greseam la teorie. Teorie pe care nu am prea invatat-o, axandu-ma pe exercitii (care erau departe de a fi usoare), nu pe memorat definitii.
In rest, nu stiu. Nu prea. Note usor obtinute. Nu inteleg de ce ar trebui sa fiu mandru de un 10 luat pe un test usor. Poate acel 8 din teza la mate. Matematica unde profa nu explica nimic.
Si nu e neaparat mandrie, cat putina fericire.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra