Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna septembrie.

Pai.. sa votam..
ohh am pierdut inscrierea.. si am uitat sa trimit lucrarea... in fine. sa votez.. nu mai acceptati o intrare? 5 ( lasa: -j lgumeasc. alta data xD )

Prima lucrare:

Imi place mult ideea cu copacul. Chiar originala. Foarte frumos. Hasuta este buna, se vee ca ai folosit si creioane de tip B.Ramurele lust dragute si bine lucrate. Nu imi place ca ultimele ramurele sunt mult mai jos, dar asta nu este greseala. Succes mai departe, si nota mea pentru tine este 10

A doua:

Dragut, dar nu foarte bine lucrat. Hasura, nu este pierduta in nuante, de la inchis la deschis.. Faorte rar ai folosit hasura foarte tare. Vasul mare nu arata tocmai bine, din cauza fundului. Nu este drept ci oblic. Toarta este prea mica si prea in jos. Este dragut desenul dar nu ma impresioneaza cu nimic. Mingea, putea sa fie suprapusa peste vas sau puteai folosi o draperie. LA minge/bila/sfera, puteai sa mai insisti cu hasura. Este dragut desenul. Fondul imi place mult. Nota pentru tine este 7

A treia:

Sa vedem...interesanta idee, cu toate acele obiecte pe masa, dar, puteai sa insisti mai mult pe hsura. Craniul ma inspaimanta. Nu este cea mai buna alegere, dar asta este. Imi plac, bucatile din caramida, pe care le-ai desenat. Eu iti dau nota 9, pentru ca mai puteai sa hasurezi mai bine si sa mai oui ceva pe acel fond. 4

A patra:

Scoici. Impresionant si foarte inventiv. Dar hasura aia xD puteaimai mult! Si nu uita de degrade'. Puteai pierde hasura in mai multe nuante. ^^ Acele casetute cu picturi, cred, puteau sa fie mai drepte, dar nu este nici o problema. Imi palce ideea.. again 3 Iti dau un 9 pentru ideea originala.

A cincea

Imi place cubul, dar daca stai si te uiti mai atent, se vede un defect. Este putin deformat. Primul patrat al cubului, este prea ingust. Acel dovleac sau ce o fi, strica tot aspectul acestei lucrari. Vasul este bine hasurat, numai ca ii lipsesc bricurile de lumina. Le puteai face cu radiera. mai evidente. Tortita vasului.. putea sa fie mai mare, dar acum nu stiu dupa ce vas ai facut tu desenul. Este mai bombat vasul in partea sttanga. Puteai sa faci umbra mai evidenta, pe fond. fonsul este lipsit de ori ce scanteie. Faorte putina hasuta. Si cubul putea fi hasurat mai bine. Imi place foarte mult clubul, in schimb. Nota mea este 8 4

Ultima

Calitatea pozei este proasta. ASta pot spune. Lucrarea este facuta din graba si nu are un aspect tocmai placut. putei pune peste hasura dreapta, alt fel de hasura... nu imi place hasuta in nici un fel. Este prea grabita si nu este lucrata. ASta este. Este interesanta totusi vaza, dar pare transparenta. xP.. ciudat.. marul, de asemenea mai putea fi lucrat cu hasura mai profunda. Ete nteresant ideea, dar obiectele sunt puse, toate drept si nu e tocmai atragatoare. Succes si nota mea petnru tin este 6.

In mare parte, desenele mi-au placut. Faorte frumoase! Smile Le urez tuturor succes si sa vedem casigatorul, in curand 3
P.s: mi'a placut prima lucrare, in mmod deosebit, pentru originalitate si fantezie. ^^

Răspunsuri în acest subiect
Vot - luna septembrie. - de MimiÅŸor - 16-09-2010, 12:08 AM
RE: Vot - luna septembrie. - de Sibel. - 18-09-2010, 11:00 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Corina M. - 19-09-2010, 04:37 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Teh - 19-09-2010, 05:09 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Ich. - 19-09-2010, 05:12 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Yumina. - 23-09-2010, 06:13 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de Cătă - 24-09-2010, 06:46 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de MimiÅŸor - 29-09-2010, 08:47 PM
RE: Vot - luna septembrie. - de MimiÅŸor - 30-09-2010, 12:03 AM
RE: Vot - luna septembrie. - de Flaw - 30-09-2010, 12:54 AM

Subiecte de discuție similare...