17-09-2010, 11:33 PM
Bun sa incep:
cred k ai citit gresit e pe locul 5 la best idols
Si, da si pe mine m-a socat faptul ca suju e la worst idols, dar intr-un fel ma asteptam... dc?
pai desi sunt formatia nr 2 fav, ii admir mult, dar cred ca unii dintre ei [nu dau nume -.-"] sunt ceva mai increzuti... [fanelor nu ma injurati va rog eu... dar daca o faceti macar nu o scrieti tineti-o pt voi ^^] desi nu vroiam sa fie in worst idols T___T
CN Blue, ce pot zice...
mah, or avea ei melodii in jap, mel in coreeana dar vad ca tot nu sunt apreciati fiindca e o formatie stil banda, ca si formatiile jap...
ZE:A tac, la fel si cu H.O.T, insa trec la Rain -.-" nici la el nu ma asteptam, dar uite ca e... o fi el actor, arata magnific dar vad ca nu e placul criticului
asta e >.>"
La best idols credeam ca DBSK vor fi pe 1, dar se pare ca Boa conduce... Big Bang era si normal sa fie, dar pe doi -.-" nu trei... si SNSD apar deodata cu cateva mel in jap si pac domina lumea... sunt formatia mea pref dar totusi -.-" iar de S.E.S n-am auzit si nici nu ma intere XD
Asa, si inca odata, fanelor nu ma injurati... dar asta e
dar pacat pt unele formatii ca sunt la worst si altele ca sunt la best...
Citat:Alta chestie ... DBSK in koreea este o legenda, nu inteleg de ce este in Top 5 worst idols >.<
cred k ai citit gresit e pe locul 5 la best idols

Si, da si pe mine m-a socat faptul ca suju e la worst idols, dar intr-un fel ma asteptam... dc?

CN Blue, ce pot zice...

ZE:A tac, la fel si cu H.O.T, insa trec la Rain -.-" nici la el nu ma asteptam, dar uite ca e... o fi el actor, arata magnific dar vad ca nu e placul criticului

La best idols credeam ca DBSK vor fi pe 1, dar se pare ca Boa conduce... Big Bang era si normal sa fie, dar pe doi -.-" nu trei... si SNSD apar deodata cu cateva mel in jap si pac domina lumea... sunt formatia mea pref dar totusi -.-" iar de S.E.S n-am auzit si nici nu ma intere XD
Asa, si inca odata, fanelor nu ma injurati... dar asta e