17-09-2010, 05:12 PM
Mădălina.
Sper ca acele chesti sa fie ce astept de o viata... : )) = ))
E lasa a trebuit sa imi bat jumate de creier ca sa creez asa numere. = )) Da tare ieftin, m-a falit. E lasa daca tu mi-l aduci pe Hero, Yoochun, Wooki, Taemin, Jojo, key, Onew, Minho, Leteuk, si 10000 de baieti apetisanti, facem schimnul. = ))
Arunc in tine cu:
-cosmaruri unde yuki o face cu shuici si nu accepta sa te primesca.
-violuri... din partea ta a supra lui yuki.
- pe sebastian sa iti gateasca... si poate si alceva.
- masini pline de baieti apetisanti ca aia pe care iai vazut.
-si cateva lucruri cu care nu poti incepe o partida.
= )) DAAA!! Bun!!! Acele dvd-uri au fost macnifici... totul se intampla ca la carte, sti cum? Mau facut sa sar pe televizor si sa imi doresc sa fiu si eu in locul unuia dintre ei. = ))
Doua nebune fara pereche! Sac! : )) = ))
Sper ca acele chesti sa fie ce astept de o viata... : )) = ))
E lasa a trebuit sa imi bat jumate de creier ca sa creez asa numere. = )) Da tare ieftin, m-a falit. E lasa daca tu mi-l aduci pe Hero, Yoochun, Wooki, Taemin, Jojo, key, Onew, Minho, Leteuk, si 10000 de baieti apetisanti, facem schimnul. = ))
Arunc in tine cu:
-cosmaruri unde yuki o face cu shuici si nu accepta sa te primesca.
-violuri... din partea ta a supra lui yuki.
- pe sebastian sa iti gateasca... si poate si alceva.
- masini pline de baieti apetisanti ca aia pe care iai vazut.
-si cateva lucruri cu care nu poti incepe o partida.
= )) DAAA!! Bun!!! Acele dvd-uri au fost macnifici... totul se intampla ca la carte, sti cum? Mau facut sa sar pe televizor si sa imi doresc sa fiu si eu in locul unuia dintre ei. = ))
Doua nebune fara pereche! Sac! : )) = ))
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2