13-09-2010, 02:56 PM
Textul tau trebuie formatat corespunzator, e cam greu de citit in forma actuala.
Fa sa apara un rand intre paragrafe. Uite:
See ^
E mai usor de urmarit asa.
Prea mult text la un loc face totul sa para mai greu de aglomerat si il poate incurca pe cititor ^^
Fa sa apara un rand intre paragrafe. Uite:
Citat:Alergam in liniste, atat de multa liniste incat nici macar nu am observat ca trecusem de jumatate de drum. Cand portile satului s-au zarit, barbatii s-au gandit ca e timpul sa imi puna intrebari.
-“Deci… cati ani ai?†- a intrebat cel cu tehnicile taijutsu.
-“7.†- am raspuns fara sa ma gandesc, abea apoi mi-am dat seama de gafa facuta. Am incercat sa o remediez: -“Adica am 7 ani de cand stau cu bunicul Allen. Deci asta inseamna cam 13 ani!†– am spus si am zambit inocent.
-“De ce cand te-am atacat mi s-au spart armele?†- a intrebat cel ce a atacat primul, de l-am lasat fara unghi. Ce as fi putut sa raspund la aceasta intrebare?
“A, pai sti… sunt pe jumatate vampir si nici o arma nu ma poate rani!†Mda…. Vezi sa nu! Apoi ar fogi tipand cat l-ar tinea gura.
-“Sunt mai speciala decat crezi!†– am spus cel mai bun raspus pe care l-am putut gandi. Suna ciudat, deloc modest, dar era adevarat.
See ^
E mai usor de urmarit asa.
Prea mult text la un loc face totul sa para mai greu de aglomerat si il poate incurca pe cititor ^^