12-09-2010, 07:17 PM
Deci eu cel putin mereu astept cu nerabdare sa apara episoadele si capitolele din Naruto. E destul de interesant 176-177 si care vor urma 178 presupun, in care se arata cum a ajuns Iruka sa il aprecieze pe Naruto.
Ma enerveaza ca tot astept sa apara manga 509, care ar fi trebuit sa apara pe 9(sept) si nu a mai aparut. Adica sunt curioasa cum vor lua pergamentul, ce se va mai intampla in continuare, cu Naruto si ceilalti. Personal, nu m-a deranjat prea tare lupta dintre Gai si Kisame.
Ba mai mult am ras cand Gai zicea ca si-l aminteste si de fapt il uitase. De 3 ori!
Si cica zice Gai: Hoshigaki Kisame! Imi voi aminti mereu numele tau!
Nu stiu de ce, dar m-a pufnit rasul. Nu i-a putut retine chipul dupa ce s-au vazut de 2 ori, sa ii mai retina si numele?
In fine, abia astept continuarile :X
Ma enerveaza ca tot astept sa apara manga 509, care ar fi trebuit sa apara pe 9(sept) si nu a mai aparut. Adica sunt curioasa cum vor lua pergamentul, ce se va mai intampla in continuare, cu Naruto si ceilalti. Personal, nu m-a deranjat prea tare lupta dintre Gai si Kisame.
Ba mai mult am ras cand Gai zicea ca si-l aminteste si de fapt il uitase. De 3 ori!
Si cica zice Gai: Hoshigaki Kisame! Imi voi aminti mereu numele tau!
Nu stiu de ce, dar m-a pufnit rasul. Nu i-a putut retine chipul dupa ce s-au vazut de 2 ori, sa ii mai retina si numele?
In fine, abia astept continuarile :X
Zambeste cand viata pare sa nu iti mai ofere nimic. Cine stie ce apare peste un minut?