Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alois Trancy

Asteptam sa vad ce personaj va fi, avand in vedere ca a aparut doar in sezonul II. Si am fost lamurita. Mi-a placut.
Il vedeam atat de blond si mi se parea ca o sa fie genul de pusti rasfatat peste masura si cel mai probabil foarte enervant. Dar, am descoperit treptat ceva, ceva anume. Ca nu este deloc enervant. Ca asa este felul lui de a fi si ca altfel nu l-as putea vedea. Este cu adevarat foarte pervers si foarte interesant. Si semnul lui pus exact pe limba o dovedeste. Este cu adevarat superb, altfel nu i s-ar fi potrivit. Este pervers, il descrie perfect.
Relatia lui cu Claude nu imi place. De fapt, mi-au placut doar unele ipostaze dar nu este topicul potrivit pt. a mentiona astfel de detalii.
Vorbesc aici despre Alois, chiar daca numele lui adevarat este Jim, nu pot sa ii spun asa, nu concep, nu-mi place, nu i se potriveste.
Are un trecut stupefiant, dar mai terifiant si induiosator este al lui Ciel. Gata, nu fac comparatie. Ce m-a induiosat profund, nu a fost momentul in care a fost " violat" intr-un fel sau altul de Earl Trancy, mosul ala libidinos, chiar daca nu au aratat in detaliu, lol, stim si noi ca asta s-a intamplat. Dar nu m-a induiosat. Partea din trecutul sau care m-a induiosat a fost aceea cand l-a gasit pe Luka mort.
Imi place de el si i-am acceptat adevarata personalitate ( si acum se intampla ce se intampla! lol ). In orice caz, m-a dezamagit in episodul 7, parca episodul 7 a fost, atunci cand a ingenunchiat la picioarele lui Ciel si a cerut mila si alte porcarii de genul. Ii curgeau mucii si cred ca si balele si plagnea ca un copil mic, a fost scarbos! Dar, altfel nu ar putea fi definit. In felul lui, nu este un las. Are propriul lui curaj. Diferit, dar il are acolo. Si altfel nu ar putea fi definit, desi urasc personajele care se umilesc ,el tot mi-a placut.
O parte din amintirile lui atunci cand vb. cu Claude si ii spunea despre "razbunarea" sa, a vb. atat de serios si malefic incat m-a fascinat. Atunci cand spunea ceva de genul ca pt. a-l faca pe Sebastian Michaelis sa plateaasca pt ceea ce a facut, trebuie mai intai sa il atace pe micul lui stapan, sau ceva asemanator. A fost genial.
Este si el un personaj aparte. dependent. Puternic in felul lui si totodata slab. Placut, pervers, nebun, diabolic, ah. Imi place de el.

Răspunsuri în acest subiect
Alois Trancy - de Ekkaterinna - 16-08-2010, 09:14 AM
RE: Alois Trancy - de OneSkyCloud - 16-08-2010, 01:42 PM
RE: Alois Trancy - de nolazy - 17-08-2010, 04:13 PM
RE: Alois Trancy - de Rouge - 18-08-2010, 04:03 PM
RE: Alois Trancy - de OneSkyCloud - 19-08-2010, 02:39 PM
RE: Alois Trancy - de SooMin - 20-08-2010, 04:42 PM
RE: Alois Trancy - de OneSkyCloud - 22-08-2010, 06:48 PM
RE: Alois Trancy - de Flash - 31-08-2010, 11:28 PM
RE: Alois Trancy - de Teh - 12-09-2010, 01:49 PM
RE: Alois Trancy - de DeDal N. - 01-10-2010, 03:36 PM

Subiecte de discuție similare...