Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fail

Ah, am zis să trec şi eu pe aici dacă tot stau acum să îmi instalez PS-ul, aveam chef şi de comentat câte ceva.
Treaba cu GFX-urile tale e că... la unele lucrezi atât de bine, wah, above above şi la altele zici că de abia ai intrat pentru prima dată în ps şi nu ai idee cu ce să mănâncă ( I'm here, asta fac momentan, nu ştiu cu ce se mănâncă 24.
În orice caz, trecând peste asta, nu ştiu ce aş putea comenta decât în mare, mai ai de lucrat, la stil... scrisul pe care îl pui nu e rău, relativ, adică nu alegi culori din pom şi fonturi de tot... whatever, chiar le potriveşti pe acolo, şi câteodată când faci asta faci ceva la imagine şi le dai la întors încât una se bate cu cealaltă, adică yeah nu aşa reuşit.
Nu o să stau să comentez fiecare set postat în parte pentru că aş zice aceleaşi lucruri aşa că o să mă limitez la ultimul post 5

Prima semnătură: ar fi destul de ok dacă nu ar fi atât de ... portocalie? ai băgat pream ultă culoare din aceea şi chiar seacă la priviri, şi textul la fel, prea intens şi nepotrivit ( deşi mesajul nu e atât de rău, relativ ), mergea ceva mai mic şi nu atât de vizibil, să iasă atât în evidenţă de parcă textul ar conta la semnătură 39 trebuia scos în evidenţă, for instance, avionul, şi să pui acolo efecte de rigoare şi eu mai ştiu ce. So, yeah, no, nu a ieşit bine.

Avatarul : nu e prea reuşit, mi se pare că ar semăna cu un crop din semnătură o.O şi nu se vede atât de bine, mergea totuşi altceva, chiar dacă voiai să fie legat de semnătură, puteai să îl pui în valoare altfel, aşa pare un fel de copie nereuşită transpusă din semnătură în avatar, dacă mă pot exprima astfel.

Şi semnătura de la avatar, ah asta îmi place cu adevărat. Asta ziceam, unele îţi ies reuşite pur şi simplu. Nu îmi place partea din stânga, petele alea sau ce sunt, yeah alea dacă stai să te uiţi în detaliu îţi cam strică viziunea, dar în rest îmi place mult, ca idee, este foarte inspirat şi jur că ador cum se vede textul o.o

ok, baftă. see ya. >:d<

Răspunsuri în acest subiect
Fail - de Nya. - 20-04-2010, 05:31 PM
RE: Fail - de Flash - 21-04-2010, 10:22 AM
RE: Fail - de Nya. - 09-06-2010, 01:32 PM
RE: Fail - de Nya. - 23-06-2010, 11:30 AM
RE: Fail - de Flash - 23-06-2010, 11:37 AM
RE: Fail - de Me†al. - 23-06-2010, 09:06 PM
RE: Fail - de Ayuka - 24-06-2010, 12:09 AM
RE: Fail - de Nya. - 11-09-2010, 11:39 PM
RE: Fail - de Teh - 12-09-2010, 10:08 AM
RE: Fail - de Aggie - 20-09-2010, 09:31 PM