11-09-2010, 03:45 PM
Next: Itachi vs Naruto :smart:
Iii, deci... (ca itotdeauna) Itachi si sasuke in doujinsh (nu mai sunt sigura cum se scrie) arata bestial, adica cine sa nu iubeasca doi baieti care o fac si mai sunt si frati? Dar si naruto si sasuke le-ar sta bine in pat, unul peste altu, facand ... aiai:perv:. Mintea mea e de vina, nu eu.:ask:
Asa acum... nu cred ca ma pot hotarai. ( e atat de greu :help: ) Mai bine nici-unu, decat sa se supere celalant ( :crazy: cal nu e bun in exces, pe cine mint? ==)
Sasuke vs Deidara
Daca a mai fost scris atunci : Deidara vs Itachi
Ca tot aduse Beki vorba de el.
Iii, deci... (ca itotdeauna) Itachi si sasuke in doujinsh (nu mai sunt sigura cum se scrie) arata bestial, adica cine sa nu iubeasca doi baieti care o fac si mai sunt si frati? Dar si naruto si sasuke le-ar sta bine in pat, unul peste altu, facand ... aiai:perv:. Mintea mea e de vina, nu eu.:ask:
Asa acum... nu cred ca ma pot hotarai. ( e atat de greu :help: ) Mai bine nici-unu, decat sa se supere celalant ( :crazy: cal nu e bun in exces, pe cine mint? ==)
Sasuke vs Deidara
Daca a mai fost scris atunci : Deidara vs Itachi
Ca tot aduse Beki vorba de el.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2