Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Ich vs Aiumy

Well, let me see ( jumate din lucrarea lu' Ich o citisem acu' mai multă vreme dar presupun că trebuie să o reiau, lol ).

Ich
Citisem mai de mult o parte din lucrare şi acum am reuşit să o termin, lawl.
Titlul e destul de ok 39 Adică, se îmbină ok cu conţinutul, are o semnificaţie ca lumea, merg mână în mână, să zicem, deşi văzut singur nu are cine ştie ce însemnătate pentru mine.
PPrima parte, aceea cu războiul, discuţia dintre Alex şi prietenul său a fost favorita mea, da ştiu că nu e neapărat legată de dans şi cu tema şi aşa mai departe dar partea aia mi se pare mie că ai scris-o cel mai bine, aka partea de început. A fost frumoasă, m-a prins oarecum, nu ştiu dacă neapărat captivat dar mi s-a părut al naibii de interesant şi fain şi... wah, ai prins tu ideea.
IDeea pentru asta mi-a şi plăcut, a fost ceva mai original, dai din război în dragoste şi dans, e ceva ca lumea. Am apreciat mult faptul că au fost români * laughs* adică, a fost frumoasă partea aia, nu ştiu de ce dar mi-a plăcut mult., Descrierea a fost destul de ok, deşi ai avut muuulte pasaje în care mă plictiseai. Ai avut scăpări, tot de descriere presupun, nu greşeli, scăăpări în sensul că te aglomerai şi mă aglomerai ăşi pe mine ca cititor, or plictiseai lol Am văzut şi câteva greşeli de tastare pe ici şi colo, dar nu le-am notat aşa că nu le mai ştiu /( deşi îmi amintesc că scrisesei pe undeva alex în loc de Alex, well am trecut cu vederea asta )
Multe sentimente mi s-au părut seci. Partea din italic... a fost, ăh, lol, cred că te puteai lipsi de ea. M-a cam plictisit.
Nu pot spune că lucrarea ta a fost genială, dar m-a captivat în felul ei şi finalul a fost destul de plăcut; Deşi rămân la varianta mea, partea de început a fost cea mai reuşită, lol.
Eniuei, trecând peste asta, a fost o lucrare destul de bună. Cel mai mult am apreiciat ideea :p cu războiul and such, a fost reuşit şi original. Am putut simţi pasiunea lor pentru dans şi muzică şi totodată dragostea. So it was ok.

Ayumi
Nu mi-a plăcut cine ştie ce. I mean, au fost seci sentimentele.
Titlul? Nepotrivit, sau mai bine zis potrivit şi totuşi nu îmi exprimă mai nimic şi nu mă atrage cine ştie ce. Paragraful de început putea fi mai bun....
Nu am simţit nicio pasiune pentru dans, avea Mia aşa ceva? Mi se părea că nu. Adică, la un moment dat începusem să mă plictisesc şi să mă întreb " ce naiba... ". Ideea a fost ok dar modul în care ai transpus-o mi-a dat adevărate dureri de cap. Pentru că te pricepi la descriere şi ai un dialog destul de bun, dar ai grăbit fabulos de mult acţiunea. Au ieşi afară, a făcut accident, era plină de sânge... bla bla bla. Avea piciorul rupt şi nu mai putea face balet dar se putea mişca în voie în street dance? Nu te contrazic pentru că nu am idee despre aşa ceva, lol. Dragostea a fost fooarte grăbită, cuvinte aruncate pe acolo ce se transformă în sentimente... Cam greu de crezut asta >.< şi totuşi îmi place mult numele de Freud şi îmi place personalitatea fratelui Miei, asta mi-a atras atenţia într-un mod plăcut, deşi discuţia pe care a avut-o el cu soră -sa a fost prea puerlilă, prea fără sens, prea fără exsenţă... That was something I didn't liked that much. Tema este dance, dar nu ai abordat-o pe principal, ca să zic aşa. Mai mult s-ar fi numit tema " viaţa Miei", pentru că pasiunea pentru dans, tema în sine, nu a fost prezentă; nu prea am înţeles termenii despre dans şi bla bla bla, pentru că nu le am cu asta, puteai s ănu îi foloseşti, nu reau chiar necesari.
Ai avut nişte greşeli de tastare 39 nu le mai ştiu pentru că nu le-am notat, cred că de tastare au fost, lol, anyhow să zicem că astea nu sunt relativ aşa grave, chiar nu sunt. Ceea ce a fost deranjat a fost faptul că ai grăbit extraordinar de mult acţiunea, altfel ideea nu era rea deloc, şi ai fi putut îmbina dragostea şi pasiunea pentru dans atât de perfect, dar te-ai grăbit cu toate, absolut, încât nu ai conturat niciuna în principal cum trebuie şi a ieşit mai mult o saltă de genuri grăbite nedescrise atât de bine ... şi, blah, ai priceput tu. Deşi drama ai fi putut-o contura mult mai bine 39 yeah.

Votul meu merge la lucrarea lu' Ich.
A fost cu mult mai reuşită. Aş fi apreciat să scrieţi cu diacritice, but whatevă. Partea cu războiul, tare de tot. Ayumi, ai avut drama ca lumea acolo, dar trebuia descrisă mai bine, pronunţată altfel. Whatever. Felicitări pentru duel amândurora hug

Răspunsuri în acest subiect
Duel: Ich vs Aiumy - de Aiumy - 02-09-2010, 02:36 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Ich. - 06-09-2010, 12:13 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Yaoi Queen - 10-09-2010, 11:09 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Lloyd - 11-09-2010, 12:45 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Serqet - 11-09-2010, 03:17 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Kashim - 11-09-2010, 12:13 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Paradox - 11-09-2010, 12:40 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Teh - 11-09-2010, 02:21 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de MikeM - 11-09-2010, 04:19 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Lucifer - 12-09-2010, 05:08 PM

Subiecte de discuție similare...