Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care este numele prietenei/prietenului tale/tau?

Pff...pai nu stiu...mie imi e greu sa aleg un prieten foarte bun...dar o sa incerc.
Cea mai buna prietena a mea este Krmy...este genul de fata care stie sa se distreze oricand, oriunde si cu oricine...nu are nevoie de bani sa faca asta...ea pur si simplu traieste viata intr-un mod "extrem" cum spune ea. Nu prea se gandeste la consecinte...face ce o taie capul...iar daca greseste merge inainte si incearca sa repare fara a se plange...genul de fata nebuna care daca acuma vrea sa plece la mune pai ii suna pe toti mai face rost si de cativa pe care nu ii cunoaste sau abia i-a cunoscut si gata pleaca. M-a ajutat intotdeauna cu sfaturi si cum a putut ea si a fost ereu langa mine...si chiar daca ne vedem cam rar este cea mai buna prietena a mea. Plus ca lumea spune ca semanam foarte mult si multi ne-au intrebat daca suntem surori.

Prieteni de pe zup (adica persoane cu care am vorbit si ma inteleg mai bine...mai mult decat buna/pa):
-Bloom (sau Vampire Queen sau Kara sau Portocala Criminala...nici nu mai stiu ce nikuri a avut) - cred ca am vorbit cei mai mult cu ea...si ne-am inteles in multe aspecte
-Akadella (sper ca am scris corect) - una din fetele cu care imi face placere sa vorbesc mai ales pe mss (cand imi da cate un mesaj cu intra ca daca nu te bat15 ca de eu uit sa intru 21...kiss aka )
-Artist - ne cunoastem de putin timp dar am descoperit ca avem multe in comun si mi se pare foarte sociabila
-khadaj - prima persoana cu care am facut cunostinta pe zup...si cu care am schimbat mai multe impresii si mi se pare super de treaba (pentru o persoana careia ii place sa se impuna 15 )
-matzaplouata - noi ne mai stiam dupa un site...si am descoperit-o si aici (defapt ea pe mine) si mi se pare o fata simpatica
-Girl Of Death - e o fetita simpatica, care vrea sa persevereze cu povestile ei (stie ca mai are de lucru dar imi place ca nu renunta) si care mi se pare tare draguta
-Roney - cu ea nu am vorbit prea multe...ramasese sa vorbim pe mss...dar eu intru cam rar deci sorry 2
-Tan - o cunostinta mai recenta 21 Mi se pare o persoana tare amuzanta...mai ales prin comentariile lui...e bun intr-o dicutie cand ai chef sa te distrezi 21
-George - un tip de treaba...cu o memorie foarteee bunaaa...also unul din primele persoane cu care am interactionat pe aici.
-OiiKawaii - o fetita draguta...ne cunoastem de putin timp dar are asa atitudinea unui copil dulce si mi s epare dragut sa vorbesc cu ea...e mereu vesela sia sta imi place la ea hug
-♡ Cyn - ne-am cunoscut de curand...am schimbat cateva impresii pe forum si abia apoi am intrat la rubrica de noi veniti si am gasit numele ei trecut acolo 21 m-a amuzat foarte tare faptu ca ma imprietenisem cu ea inainte sa ii zic "wellcome to the zup"
-Lynn - nu am vorbit prea multe...dar putinele lucruri spuse mi-au lasat o impresie foarte buna despre ea...plus ca e mereu dispua sa isi ofere sprijinul...haha...imi place fata asta 15
-Unia - am descoperit ca avem cateva lucruri in comun...si pare o persoana serioasa si de treaba 15
-Kashim - he's funny 21 that's all (l-am caracterizat mai mult la topicul ala cu "caracterizarea userului de deasupra")
-noname96 - la cat este de pasionata de literatura imi face oricand placere sa vorbim despre orice 15
-Serket - noi am vorbit mai multe despre carti si poezii...dar cred ca ne-am intelege si la alte capitole 15
-Little Star - imi place foarte mult cum scrie...de asemenea cam toate discutiile noastre s-au invartit in jurul literaturii...ficurilor...si chestii de genul, dar pare o fata super de treaba si e intelegatoare cu multi...chiar imi place felul ei de a fi...e o persoana sincera 15
-HimiÅŸorâ„¢ - o persoana sociabila 10...si draguta...si daaa imi plac poeziile ei 15 (stiu ca vrea sa auda asta) 21 pupic
-Biush. - nu am vorbit nici cu ea prea multe dar a fost draguta de fiecare data cand am vorbit...deci kiss pupic
-Teh - nu am vorbit prea multe nici cu ea...dar mi s-a parut o fata cu capul pe umeri...in stare sa scrie ce gandeste si sa argumenteze chiar foarte bine...si mi s-a parut o persoana sociabila si draguta hug
-Ich. - nu am vorbit noi prea multe dar imi pare o persoana foartee matura cu capul pe umeri si sincera Smile
-Purpleberry - si cu ea am vorbit mai putin dar mi s-a parut o fata de treaba pupic
-..::Vampy::.. - se pare ca te-am pus ultima 21 e simpatica rau 21 si mi-a placut ca atrecut din gresala male in loc de female 21

Cred ca nu am omis pe nimeni...acestia sunt toti cei cu care am interactionat...mai mult sau mai putin si eu una ii consider deja prieteni, acuma nu stiu ei 21

Cat despre prietenii mei (din viata de zi cu zi):
-Anna
-Andres
-Simona
-Miki
-Geo
-Irina
-Alin
-Silvia
-Diana
-Oana
-Alina
-Roxana
-Cristina
-Katty (ea e singura fana anime dar nu cred ca e pe zup2 )
-Cristina (o alta...ea e Gaza mea)
si cam atat ca oricum nu-i cunoasteti...dar ei sunt cei mai apropiati de mine si tin mult la ei hug

Răspunsuri în acest subiect
RE: Care este numele prietenei/prietenului tale/tau? - de Miss Serenity - 09-09-2010, 08:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ce inseamna numele tau Midori 71 70.999 17-08-2013, 07:14 PM
Ultimul răspuns: Emi

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)