Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Printul pe cal alb

Deci... Woau! Vrei critici? Iti dau eu una ... De ce nu mai continui? Eu sunt obisnuita cu fic-urile yaoi, dar asta e. Imi place, mult! Nu sunt sigura ce ma atras la el, e atat de... m-a cuprins.
O sa scriu cateva critici si ceva de incurajare XD
Critici:
Capitotul unu.

Cred ca am inteles ideea ca ii cumpara tot ce vrea si ce nu. Nu trebuie sa specifici de atat de multe ori.
Prin capitolul unu (cred) ai scris ca avea o blana alba din urs alb== (daca mai tin minte) din moment ce ai spus ca e alba de ce ai mai aspecificat ca era din urs alb?
"Afemeiat" a bine ca lai folosit odata in capitolul unu apoi o data sau doua (nu mai sunt sigura) in capitolul doi. Incerca sa scri si de ce il considera asa .

Capitolul doi:
Ca si in primul... mai multa descriere, poti? Puteai sa descri cum era peisajul, mai multe... >.<

Sfaturi:
Mai multa descriere, dar nu sa te bazezi doar pe asta. Incerca sa introduci amintiri din copilarie, sa faci sa ne imaginam ca suntem in acea poveste. Daca vrei sa te lasi batuta din cauza ca tu crezi ca nu iti mai citeste nimeni fic-ul atunci sa nu il continui, trebuie sa ai incredere in aptitudinele tale.

Nu te lasa. Mai intai lasati imaginatia sa lucreze si apoi poti sa scri. Nimeni nu te grabeste. O sa ai cititori... deja ai doi (poate chiar mai multi). (daca ma iei in seama si pe mine in seama) Chiar daca o sa primesti critici dure, asta o sa te ajute daca poti sa le folosesti in favoarea ta. (Gandeste pozitiv) Sper sa continui, daca mai vrei sa vorbim (sau vrei sfaturi, sau alceva) poti sa imi dai un mesaj (sau sa imi lasi la profil) Poti sa ii ceri cuiva (chiar si mie) ajutorul, sau sa citesti fic-uri sa vezi cum au facut si apoi poate iti vine si tie imaginatie.
Nu uita de poze! Si de descrierea personajelor!
Fraza: "Parcă stăteam într-o cameră făcută din zahăr." E foarte frumoasa, incerca sa fi cat mai originala.

Ps:Nu te grabi. Lasa imaginatia sa curga...
Si...
Ai un chibi tare dragut :X:X:X
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Printul pe cal alb - de Vernis - 07-09-2010, 09:45 PM
RE: Printul pe cal alb - de Little Star - 07-09-2010, 10:11 PM
RE: Printul pe cal alb - de Corina. - 07-09-2010, 11:37 PM
RE: Printul pe cal alb - de Vernis - 09-09-2010, 03:52 PM
RE: Printul pe cal alb - de yaoi maniac - 09-09-2010, 05:35 PM
RE: Printul pe cal alb - de Corina. - 09-09-2010, 11:23 PM
RE: Printul pe cal alb - de Flash - 22-09-2010, 11:18 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frumoasa din Garsoniera Adormita si Printul pe Motocicleta Neagra Selena. 2 4.290 16-09-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Selena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)