Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Printul pe cal alb

Ăăă..ceva îmbunătăţiri?

Capitolul 2

-Ai fugit de la castel,prinţesă ?
-Ce te interesează ?
Se apropia de mine.Mă enerva.Un sentiment de frică mă tot încerca dar l-am alungat repede.De ce mi-ar fi frică ?Mă poate imobiliza în orice secundă dar având în vedere mulţimea de oameni prezenţi la petrecere care probabil îl cunosc şi care nu ar fi încântaţi dacă ar afla că m-a violat sau ceva.Ar trebui să fiu prudentă şi totuşi orgoliul meu este prea mare.Nu aş putea să mă port….nici măcar normal cu unul ca el.
-Relaxează-te.Nu-ţi fac nimic.Decât dacă vrei tu.
Mă aflu langa un castel superb din Germania cu un afemeiat care salivează la mine şi cu mama care este lost in space.Aşa îmi trebuie dacă merg la petreceri cu părinţii..Mai bine aş intra înăuntru înainte să fiu violată sau să fac crize de nervi.Voi începe să mă rog de mama să mergem acasă exact cum făceam când eram mică şi ea mă târa prin toate magazinele cumpărându-mi tot ce credea ea că am nevoie sau vreau.M-am rotit şi am început să înaintez spre castel.Am profitat de faptul că el nu mă vede şi am am zambit nostalgic gândindu-mă cât de mult m-am schimbat în timp.Când eram mică eram o cu totul altă persoană.Încerc să nu mă mai gândesc la asta mai ales că sunt în public.Par slabă şi timidă atunci când îmi amintesc de acea perioadă frumoasă de altfel.Dar totul are un sfârşit.
-Frumos castel,nu ?
Numai de asta nu-mi ardea mie acum.Încearcă să mă bage în patul său,sau ce ?Într-adevăr,nu pot nega.Peisajul este superb-un castel vechi acoperit de zăpada care sclipea în puţinele raze ale soarelui care au reuşit să iasă printre perdeaua de nori care încet,încet dispărea.Această scena merita admirată cu cineva drag dar ia o persoană care te iubeşte de unde nu-i.
-Da,sigur.
Spun încet şi cât de sec pot deoarece eram în acele momente destul de penibile în care mă simţeam….mai vulnerabilă.Simţeam o nevoie stupidă de e ţine la cineva.Când se întâmpla asta,mă gândeam la cei doi care m-au adus pe lume şi-mi dispărea instantaneu tot cheful dar acum e mai greu.
-Tata a moştenit castelul de la bunicul său.
Şi el chiar credea că aveam nevoie să ştiu asta ?Şi se pare că este băiatul gazdei.Asta nu prea mă interesează.Încearcă să facă conversaţie observ.Nu o sa-l ajut participând.Sigur are ceva pervers în cap.Se pare că nici afară nu pot găsi puţină linişte.Mă îndepărtez cu paşi normali de el şi mă întorc fără prea multă tragere de inimă la petrecere.Acolo,totul era aşa cum am lăsat acum câteva minute.O zăresc şi pe mama printre mai multe femei.Înaintez spre ea.
-Îmi pare rău că vă întrerup.Mama,când mergem acasă ?
Trebuia să fiu politicoasă.Făcea parte din imaginea mea.Mama se încruntă la mine şi mări ochii senm că vrea să tac.Îşi întoarce capul către prietnele ei zâmbind şi apoi mi se adresează.
-Mai stăm,dragă.Este o petrecere frumoasă.Distrează-te.
Şi asta e mama.O scumpete.Îmi aud telefonul sunând şi ies din nou afară.Văd că cel care mă apelează e tata.Nu cred că şi-a luat pastilele.Totuşi,să-şi sune fiica nu este ceva obişnuit pentru el.Poate ar trebui să fiu îngrijorată.
-Spune.
-Å¢i-a fost jefuit apartamentul.
-Se mai întâmplă.
Spun fără chef.Chiar nu mă interesa.
-EÅŸti la Clara ?
-Da.Mama e cu mine la o petrecere.
-Perfect.Ai putea să rămâi în Germania.Este o idee bună.Nu ai mai stat de mult timp cu mama ta.Sunt sigur că o să vă distraţi împreună.
Da sigur.Ar fi trebuit să mă aştept la asta.Corect.Pe ea nu am mai stresat-o de mult timp.Ce gândire genială are tata.Ar fi fost şi mai bine dacă aveam dispoziţia necesară pentru toanele mamei.I-am închis.Era oricum obişnuit cu asta deci nu-mi fac griji.Am mai inspirat nişte aer rece şi m-am întors înăuntru.

3 Hours Later…

Eram în maşină cu mama.Îi povesteam de discuţia cu tata.Era aparent încânată că voi sta în acelaşi oraş cu ea dar eram sigură că nu ardea de nerăbdare.Şi ca totul să fie complet,va trebuit să stau în acelaşi apartament cu ea.Că,vezi Doamne,i-am lipsit prea mult.De aceea mă suna o dată pe lună.Oricum,nu mai conta.Aveam să mă plictisesc oricum.Drumul a fost relativ scurt.Când am ajuns,am văzut un bloc mare ce era clar de fiţe….cred că avea în jur de 14 etaje pe care scria ceva în germană.Nu m-am obosit să traduc.Am înţeles că noi stăteam la etajul 10.Priveliştea era cu siguranţă minunată.Odată ajunsă în apartament,am vrut să-mi văd camera.Era bună.Am analizat-o puţin..pereţi albi,perdele albe,draperii lila,un pat de 2 persoane,de o parte şi de alta 2 noptiere negre.Pe una se afla un laptop.Dressingul era mai mic decât cel din Rusia.Îmi plăcea.Spre fericirea mea,aveam propria baie.Totul era alb acolo.Parcă stăteam într-o cameră făcută din zahăr.Mi-am făcut un duş rapid şi am ieşit.M-am pus în pat şi am stins lumina.Mama a venit la un moment dat la mine şi mi-a zis că mâine vom avea musafiri şi mi-a urat noapte bună.Precis erau parteneri de afaceri.De aici o să meargă la un restaurant iar eu voi avea casa cât şi liniştea la dispoziţie.

Răspunsuri în acest subiect
Printul pe cal alb - de Vernis - 07-09-2010, 09:45 PM
RE: Printul pe cal alb - de Little Star - 07-09-2010, 10:11 PM
RE: Printul pe cal alb - de Corina. - 07-09-2010, 11:37 PM
RE: Printul pe cal alb - de Vernis - 09-09-2010, 03:52 PM
RE: Printul pe cal alb - de yaoi maniac - 09-09-2010, 05:35 PM
RE: Printul pe cal alb - de Corina. - 09-09-2010, 11:23 PM
RE: Printul pe cal alb - de Flash - 22-09-2010, 11:18 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frumoasa din Garsoniera Adormita si Printul pe Motocicleta Neagra Selena. 2 4.290 16-09-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Selena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)