09-09-2010, 01:09 AM
Ma simt asa bine cand sunt barfita. Ma face sa-mi dau seama ca lumea chiar ma cunoaste. In plus,nu-i nimic rau in a schimba cateva fraze cu o persoana despre un anumit J (X is overrated.). Din moment ce eu n-am nimic impotriva barfitului, am tendinta, cand aud ca am fost barfita (dunno why dar, deobicei aflu ), incep sa intreb detalii ( ca "Ce a mai zis?" "Ahaa. Deci din cauza asta -insert shit here-) nu ca sa ma razbun pe persoana respectiva, ci ca sa aflu cum gandeste. Si poate cine stie, o sa ajung chiar sa folosesc asta impotriva ei.
Ma enerveaza in schimb, tutele astea care, atunci cand barfec o persoana care se afla putin mai departe de ele, au stilul lor de a fi cat mai evidente. Ba, inteleg ca nu-ti convine persoana aia dar, daca tot barfesti, fa-o frate cu cap. Sau daca nu stii, du-te si fa schimb de replici "dulci" cu persoana respectiva.
Ma enerveaza in schimb, tutele astea care, atunci cand barfec o persoana care se afla putin mai departe de ele, au stilul lor de a fi cat mai evidente. Ba, inteleg ca nu-ti convine persoana aia dar, daca tot barfesti, fa-o frate cu cap. Sau daca nu stii, du-te si fa schimb de replici "dulci" cu persoana respectiva.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^