28-04-2008, 07:46 PM
1)Monstrul-o poveste japoneza sau chineza (nuj sigur) dar totul se invarte in jurul unui vanzator la care un peste extra mare cu multe picioare ii fura fata.mi-a placut mult filmul
2)what a girl wants?-un film cu mel gipson(preferatul meu) foarte funny si merita vazut
3)lord of the rings(toate seriile)-da,o poveste reusita.mi-a placut foArte mult
4)halloween resurrection-foarte horror.desi dureaza 2 ore l-am vazut in 2 zile de frica
5)batman begins-imi place filmul si sper sa faca o continuare
6)superman retuns-brandon routh arata super in film desi asazisa lois lane lasa de dorit
7)inside the osmonds-nu am ascultat multe piese deale lor dar filmul e fain.joel berti avea o frizura tare
8)anul fara mos craciun-2 spiridusi pierd un ren si mosul pierde la randul lui spiridusi,...
9)pantera roz-nu e nevoie de comentariu
10)sa dansati bine-e cu antonio banderas .si am mai vazut cateva staruri pe acolo
gata
2)what a girl wants?-un film cu mel gipson(preferatul meu) foarte funny si merita vazut
3)lord of the rings(toate seriile)-da,o poveste reusita.mi-a placut foArte mult
4)halloween resurrection-foarte horror.desi dureaza 2 ore l-am vazut in 2 zile de frica
5)batman begins-imi place filmul si sper sa faca o continuare
6)superman retuns-brandon routh arata super in film desi asazisa lois lane lasa de dorit
7)inside the osmonds-nu am ascultat multe piese deale lor dar filmul e fain.joel berti avea o frizura tare

8)anul fara mos craciun-2 spiridusi pierd un ren si mosul pierde la randul lui spiridusi,...

9)pantera roz-nu e nevoie de comentariu

10)sa dansati bine-e cu antonio banderas .si am mai vazut cateva staruri pe acolo
gata

o.o" wot