Iubesc K-drama aceasta. In doua zile a fost gata adica cred ca o zi, nu's sigura in fien nu conteaza. E geniala ... absolut mirifica, actorii au fost prea buni in rolul lor. L-am adorat pe Jang Suk in rolul lui de Tae Kyung <3333 ca si rezultat personajul meu preferat este si va fi Tae Kyung, chiar daca e putin cam dur rece si bla bla, ador tipii aceia . Deasemenea si YongHwa si Hong Ki m-au impresionat foarte tare . YongHwa a jucat un rol foarte tare <3 ceva gen Ji Hoo , Hong Ki ... ca si Jeremy ... cred ca mi-a castigat inima in acest fel .. a avut un rol super tare ^.^ cam trist in acel moment cu Min Nyu dar nah. Hm desi a semanat putin cu HYD nu stiu dece-mi pare cred ca prin baietii draguti, k-drama asta a fost cu adevarat unica chiar am devenit fan A.N.JELL . Cel mai amuzant moment cred ca a fost atunci cand Min Nyu l-a batut pe managerul Ma sau cand i-au cazut mingile din pantaloni. Pe la ultimele episoade am inceput si eu sa ma simt cumva rau adica sa plang sau sa fiu trista. Cel mai mult m-a enervat rolul lui Uee
en fin. Ador k-drama aceasta si as revedeao de nenumarate ori.
Eo recomandare din partea mea
A.N.JELL Hwaiting
en fin. Ador k-drama aceasta si as revedeao de nenumarate ori.
Eo recomandare din partea mea
A.N.JELL Hwaiting
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem