Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea nu are vârstă

Well my dear, mi-am facut si eu aparitia pe la noua ta poveste...asta pentru ca am vazut cum lucrezi in combinatie cu Stella (matzaplouata...ah nici nu mai stiu ce user are acum...fetelor sunteti de groaza:))) si eram curioasa sa iti apreciez evolutia si pe plan individual.
In primul rand apreciez faptul ca scri cu diacritice (eu nu fac asta...shame on me)...desi in unele locuri te incurca.
Acum sa vedem...trebuie sa recunosc si eu (si tu) ca ai cam multe greselute...ar trebui sa revi putin asupra capitolului si sa le mai corectezi...nu dau bine si eventual eviti ca alti useri sa te critice...plus ca iti aduce puncte in plus in ochii celorlalti daca observa ca le asculti sfaturile si faci tot posibilul sa le si urmezi.
Trecand peste asta ai mici probleme de exprimare...dar astea se vor rezolva in timp.
Narezi la persoana I...deci ma astept sa nu ai probleme la acest capitol, iar pana acum nu ai avut...so congratulations my dear!
Despre descriere...pai mi-a placut descrierea sentimentelor in mare parte...dar mai ai de lucru la cea fizica. Evita expresiile uzuale si descrierea supraincarcata a mobilierului, hainelor si asa mai departe...insereaza astfel de elemente pe parcurs ca sa nu obosesti cititorul cu prea multa descriere fizica.
De asemenea mi-a atras atentia partea cu sarutul...ca cititor am simtit mai mult actul fizic decat emotia transmisa...incearca sa creezi un echilibru...e bine sa descri fizic (ca sa spun asa) dar de asemenea pune si o incarcatura emotionala adecvata, pentru ca textul sa nu capete aspect vulgar.
Dialogul a fost bun...bine inserat si deloc sec...bravo tie.
Acum despre povestea in sine...sa inteleg ca se intampla in zilele noastre...interesant. Ma bucur, dupa cum a punctat si Unia ca nu e SasuXSaku (pana acum)...si pana acum pare interesanta.
E cam devreme sa imi exprim opnia despre originalitate...voi astepta sa mai citesc cateva capitole.
Also, my dear, why do you underestimate yourself? Te descurci bine...mult mai bine decat altii, iar daca vei fi atenta la critici si vei exersa, cu siguranta ca vei ajunge la nivelul pe care tu ti-l doresti.
Mult succes in continuare!

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea nu are vârstă - de Bloom. - 07-09-2010, 03:09 AM
RE: Dragostea nu are vârstă - de Unia - 07-09-2010, 10:18 AM
RE: Dragostea nu are vârstă - de Miss Serenity - 07-09-2010, 11:22 AM
RE: Dragostea nu are vârstă - de tzahranul - 08-09-2010, 09:55 AM
RE: Dragostea nu are vârstă - de Bloom. - 19-09-2010, 10:43 PM
RE: Dragostea nu are vârstă - de freak cake - 20-09-2010, 03:53 PM
RE: Dragostea nu are vârstă - de Chemical Girl - 26-09-2010, 10:27 PM
RE: Dragostea nu are vârstă - de Bloom. - 03-10-2010, 05:51 PM
RE: Dragostea nu are vârstă - de Bloom. - 09-10-2010, 10:56 PM
RE: Dragostea nu are vârstă - de Hachiko - 09-10-2010, 11:18 PM