Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Autorul/poetul preferat este...

Ei bine.. autorul meu preferat, pe care nu il voi abandona cat voi trai si pentru care ma voi lupta pana la moarte ( o mica Joana D'Arc here -_-"), este si va ramane Stephen King. Daca e sa imi aduc aminte care e prima carte pe care am citit-o de el as zice ca a fost Colorado Kid, desi e un pic mai ambigua cartea si nu am prins mesajul din prima.
Dar prima data cand am auzit de el a fost dintr-un film: Red Rose care pur si simplu m-a captivat. Din pacate nu am gasit cartea dar cu prima ocazie o voi comanda (mai am vreo 2 comandate printre care Cujo si seria Turnului Intunecat ).
Nu stiu cati dintre voi adora cartile SF, dar eu ma numar printre cei care o fac; si ma refer la SF-urile mai sadice, mai sangeroase, mai descriptive. King e un adevarat geniu in aceasta categorie, iar povestile lui nu numai ca sochaza dar dau o nota de originalitate care pe mine m-a fermecat din prima.
Recunosc cu mana pe inima ca el m-a facut sa am un asemenea stil la propriile mele povesti ( nu stiu ce a-ti inteles din asta, dar sunt asa de obosita ca va trebui sa va multumiti cu ce am incercat sa explic pana acum)

Totusi, pe langa King imi mai plac Dumas, Serge Brussolo ( pe care vi-l recomand fara sa ma gandesc de doua ori), Dostoievski, si... cam atat cred. Oh si Hugo si Christopher Paolini 4 (ador cartile SF 4)
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

Răspunsuri în acest subiect
Autorul/poetul preferat este... - de Himisoara. - 23-03-2010, 11:10 AM
RE: â—„Autorul/poetul preferat este..... - de candy_cane - 06-09-2010, 10:29 PM
RE: Autorul/poetul preferat este... - de Clau~ - 04-01-2013, 02:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Genul preferat Obsession. 24 14.222 10-02-2012, 06:00 PM
Ultimul răspuns: Saravis