06-09-2010, 07:52 PM
Cel mai mult ma enerveaza acel lucru, care? Toti (uni) cred ca emo inseamna sa te tai cu lama sau ca iti faci o frizura cu 20 de culori. Doamne... ce mai aberati. Aia sunt ei, si? Neau jicnit, au batut pe unul dintre noi, ca sa merite sa fie jicnit si demoralizat? Nu. Uni nu gandesc. Daca el vrea sa fie, atunci sa fie. E o tara libera, fiecare face ce vrea, de asta sunt numai piti si cocalari pe strazi. Nu spui acum ca devi emo, si gata esti ca printr-o minune. Uni spun ca se nasc iar alti ca devi dupa o intamplare peste care nu ai putut trece. Daca ei sunt retrasi, nu e bine, hai sa ii criticam si sa ii luam la bataie, ca alti fac si noi trebuie sa ii urmam ca aia sunt smecheri si hai sa fim si noi. Daca noi nu socializam cu ei daca noi ii indepartam ei sa inchid in ei si nu mai stiu ca socializeze asa de bine. Noi judecam o carte dupa coperta, dar de ce nu o deschidem si o stidiem ca sa vedem daca e asa cum ne-am imaginat? Daca alti sa taie cu lama ca nu au ce face, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Daca ala vrea sa moara, asa o sa faca. Acum toti (uni) sarim cu gura pe ei ca "iaute ma, ala e emo. Maine apare la Tv. ca se va omorai in baie." Uni nu gandesc logic. Puteti spune ce vreti, ca nu imi pasa. Sunt si ei oameni. Sunt cunva extraterestri si nu am stiut eu? As mai avea un discurs de o ora despre ce am zis mai sus... Dar acum imi pierd cumpatu si am incercat sa nu jicnesc criti (nu pe emo). Revenind la intrebari.
1.Ce parere aveti de curentul asta 'minunat' numit "emo?
Asta e viata, daca vrei devi un cocalar retardat (fara suparare) daca nu devi ce vor mushi tai. Probleme?
2.Nu stiu daca ati observat dar sunt unii oameni care, daca te vad ca asculti rock/metal te fac emo. Vi s-a intamplat?
La scoala mi se zice de multe ori... daca mar cunoaste ar vedea ca nu sunt asa. Dar ce sa le fac manelistilor de acolo. Cand am incercat sa le explic diferenta au inceput sa rada. Prea multa prostie pentru o singura lume. Si fratimiu m-a poreclit asa... Ma mai striga prin casa== Ca de' ce sa ii faci daca guta i-a intunecat gandirea (acum par critic de manele si altele, dar asta e acum pentru ca nu vreau sa ii jicnesc pe cei care le canta sau cei care le asculta, cum sa ma astept sa nu mai critice alti daca noi facem la fel? ) As mai avea de zis... dar cum am zis mai sus. (imi e lene ,cica, sa mai repet odata)
1.Ce parere aveti de curentul asta 'minunat' numit "emo?
Asta e viata, daca vrei devi un cocalar retardat (fara suparare) daca nu devi ce vor mushi tai. Probleme?
2.Nu stiu daca ati observat dar sunt unii oameni care, daca te vad ca asculti rock/metal te fac emo. Vi s-a intamplat?
La scoala mi se zice de multe ori... daca mar cunoaste ar vedea ca nu sunt asa. Dar ce sa le fac manelistilor de acolo. Cand am incercat sa le explic diferenta au inceput sa rada. Prea multa prostie pentru o singura lume. Si fratimiu m-a poreclit asa... Ma mai striga prin casa== Ca de' ce sa ii faci daca guta i-a intunecat gandirea (acum par critic de manele si altele, dar asta e acum pentru ca nu vreau sa ii jicnesc pe cei care le canta sau cei care le asculta, cum sa ma astept sa nu mai critice alti daca noi facem la fel? ) As mai avea de zis... dar cum am zis mai sus. (imi e lene ,cica, sa mai repet odata)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2