05-09-2010, 12:11 PM
Citat:O alta greseala mare: sexul este considerat in cele mai multe familii, ba chiar in toata societatea, un subiect tabu. E vazut ca ceva rusinos, nimeni nu face sex, e murdar. Daca parintii/scoala nu spun nimic despre sex plodu afla singur, si cine stie ce afla... Apoi "daca faci sex te omor". O vai, cred ca ficata n-o sa faca sex pana in noaptea nuntii, ba chiar nici atunci, ca o omoara taicasu.Asta-i deja expirata.
Faza e ca, acum desi se vorbeste, mass-media e invadata de sexualitate, parintii iti mai zic una alta ai ore de sexologie si sanatate, informatii sunt dar faza e ca, daca nu esti la tara, mai nou e pa trend sa ti-o tragi la varsta frageda, cu ala ca e cool si pe la douazeci sa ajungi cu ovarele scoase.
Ba, gara, nu mai dati ivna pe parinti ca aici intervine doar mintea copilului lipsit de neuroni.
Majoritatea care o fac o fac constient ca e pa trend si ca sunt cool daca o fac, aici parintii nu cred ca au de unde stii ca mult-prea-iubita-lor-fiica-si-a-tas-o-in-scara-blocului-ca-sa-fie-cool.
Nu parintii sunt de vina incercati sa nu mai dati vian pe parinti si societate, deobicei e pur si simplu alegerea persoanei. Nimeni nu o va forta, doar in cazul de viol ceea ce aici nu se discuta.
Dupa parerea mea e o tampenie dar na, totul e o moda si ce naiba, murim in doi ani asa ca de ce nu? (ironie)
Iubesc sa simt cum cazi
![[Imagine: Untitled3-3.jpg]](http://i249.photobucket.com/albums/gg201/Angel_Calyope/gfx/Untitled3-3.jpg)
cad
cadem
cadem