04-09-2010, 10:53 PM
Primul telefon l-am avut in clasa a 4a si asta doar pentru ca am plecat in tabara si trebuia sa mai vorbesc cu ai mei cat de cat in timpul ala. Acum unii au telefon din clasa I sau chiar mai devreme. Am o prietena care are un frate care intra in toamna la scoala si a schimbat nu stiu cate telefoane. Sau cand ii vad pe unii ca isi iau un telefon de nu stiu cate milioane pe care dup`aia il schimba peste 3 luni raman like o.O. Adica iti iei telefon ca sa vorbesti la el, nu ca sa te dai mare cu el. Bine, ca mai asculti si muzica [desi ma cam enerveaza cand e dat tare / fara casti] sau ca mai faci niste poze e altceva. Dar acum telefoanele au devenit niste accesorii si e destul de aiurea. Cel putin reclamele alea gen 'gaseste telefonul care te defineste, care se potriveste cu personalitatea ta taca - taca ...' mi se par ridicole.
Dar in fine, revenind. Nu inteleg la ce foloseste un telefon la 7 ani. Si acum copilul ca copilul, dar nici pe parinti nu-i inteleg.
Dar in fine, revenind. Nu inteleg la ce foloseste un telefon la 7 ani. Si acum copilul ca copilul, dar nici pe parinti nu-i inteleg.
[center]
[/center]
![[Imagine: 5ml548.png]](http://i55.tinypic.com/5ml548.png)